AudioCD z CD rovnou na flashku
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Kdysi jsem někde našel malinkej soubor, matně tuším, že to byla knihovna (*.dll), který se nahrál do win a průzkumník načítal *.cda soubory z CD rovnou jako *.wav a daly se rovnou kopírovat. Bohužel je to již dávno a někde jsem jej ztratil a již nenašel
Nevím ani jestli by to chodilo pod WIN XP (tak dávno to již je...)
Vím, že jsem tímto nijak nepomohl, ale berte to, případní hledači, jako téma na hledání

Vím, že jsem tímto nijak nepomohl, ale berte to, případní hledači, jako téma na hledání

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jednak převod z audio do MP3 třeba ve Win media playeru umí buď wma nebo MP3 kompresní poměr je nastavitelný. Tedy bez instalace dalšího SW.
Nero tam je spíš problém vyznat se v jejich popiskách a který program spustit. V Nero start smart vyber vytvořit MP3 CD. v neru expres pak zkus do výběru vypalovačky zvolit rovnou výněnný disk (utebe zřejmě F:)
Nero tam je spíš problém vyznat se v jejich popiskách a který program spustit. V Nero start smart vyber vytvořit MP3 CD. v neru expres pak zkus do výběru vypalovačky zvolit rovnou výněnný disk (utebe zřejmě F:)
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jako fór dobrý jinak jako rádce bys měl něco vědět o přidělování písmenného osnačení nově připojovaných disků k PC. Nebejt tam ten smajla řvu víc.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Jan Pašek: Nevím proč, tak já měl do včerejška také F: a G: flashky a nevím jak je zdatný uživatel v PC, proto se radši zeptám.
meexiko: 56 KBps je opravdu málo, to rovnou smaž. Nemáš asi řádné audiokodeky, doporučuji Lame. Tak Audiograbber opravdu nehodí mp3 na flashku, ale je to snad prkotina, přesunout si je tam ...
meexiko: 56 KBps je opravdu málo, to rovnou smaž. Nemáš asi řádné audiokodeky, doporučuji Lame. Tak Audiograbber opravdu nehodí mp3 na flashku, ale je to snad prkotina, přesunout si je tam ...
Nechodilo, poněvadž to bylo jen pro windows postavené na dosu, tedy 95/95/Me. Byl to soubor CSFS.VXDkarlos píše:Kdysi jsem někde našel malinkej soubor … který se nahrál do win a průzkumník načítal *.cda soubory z CD rovnou jako *.wav … Nevím ani jestli by to chodilo pod WIN XP…
Jinak já pro grabování používám vynikající EAC.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”