Výběr HDD,převážne filmy,data Vyřešeno
Re: Výběr HDD,převážne filmy,data
DVD není BLU-Ray. Plextor se mi už před roky špatně sháněl a je pravda, že stál 3-5x víc než ostatní mechaniky, ale vždy se mi to vyplatilo (trvale čitelná data + minimum zmetků).
- mechanikjarin
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ok,toho plextora uz asi tezko sezenu nasel jsem tuto http://www.czc.cz/asus-bw-16d1ht-cerna- ... 35/produkt coz by mohlo být dobré ne?pak tam jsou i ty LG.
MB:Gigabite GA-EP45-DS3R/CPU:Intel Xeon e5450 3.0Ghz+Gelid Solution Tranquillo - revize 3/GPU:ASUS GTX950-OC-2GD5, 2GB GDDR5/RAM:4GB ADATA/SSD:Kingston HyperX FURY SSD 120GB Cloud9/PSU:Corsair CX Builder Series 430W/
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Jedine rozumne reseni, ktere tady bylo, je zaloha na NAS. A pokud chces jistotu, obměňuj disky pravidelne.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- mechanikjarin
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
To sice ano ale 7000kč za to nedám aby my to za rok či dva odešlo doháje.když tu píšete že to dlouho nevydrží ty disky.dělám v autoservisu a vidím to sám že dnes nahradní díly nic nevydrží ať koupíš kvalitní díl či druhovýrobu tak je to šumák,loni jsem kupoval delphi tyčky stabíku na fabii po roce a cca 20tisíc km najeto a jsou v háji věřím tomu kdybych tam nasral starline o polovic levněší tak jsem na tom stejně.Takže už prostě ničemu moc nevěřím je to spíše o štestí na jaký kus narazíš.takže koupím zatím 1x1TB disk a uvidím.je to pořád jen elektronika.a každý v dnešní době vše doporučuje ne podle značky ale podle toho kdo nabízí nejdelší záruku.takže se budu asi řídit tím.
MB:Gigabite GA-EP45-DS3R/CPU:Intel Xeon e5450 3.0Ghz+Gelid Solution Tranquillo - revize 3/GPU:ASUS GTX950-OC-2GD5, 2GB GDDR5/RAM:4GB ADATA/SSD:Kingston HyperX FURY SSD 120GB Cloud9/PSU:Corsair CX Builder Series 430W/
Zas tak špatný to není, nejstarší NAS WD My Book Live 3 TB používám asi 4 roky a zatím bez problémů, ale nikdo ti dnes nic nezaručí a odporoučet se to může opravdu kdykoli ...
- mechanikjarin
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Výběr HDD,převážne filmy,data Vyřešeno
x-to asi ano ale další zařízení se mi nechce brát radši koupím ty disky a schovám to pěkne do bedýnky.až to celé poskládám tak se uvidí jak to bude vyhovovat.jinak díky za rady.třeba se časem rozhodnu pro ten NAS.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2859
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 22:05