Přátelé, prosím o radu. Mám notebook Acer, originál instalace Win Vista je na skrytém oddílu disku, jak je již u Aceru tradice. Mám vytvořeno Recovery DVD od Aceru (Acer origoš nedodává, byly kdysi vytvořeny při prvním spouštění notebooku). Teď bych rád upgradoval na Win 7.
Otázka zní: NEZMIZÍ PO INSTALACI WINDOWS 7 SKRYTÝ ODDÍL OBSAHUJÍCÍ INSTALACI WINDOWS VISTA? Pokud by se totiž něco podělalo, nebo Win 7 nepřinesl kýžené zrychlení systému, abych mohl znovu nahodit Visty. Slyšel jsem, že to Recovery je bez skrytého oddílu prý na nic - samotný systém je prý na skrytém oddílu a ne na DVD. Z obsahu DVD se nedá poznat, jestli obsahuje instalaci Windows Vista, jsou to celkem 2 DVD. Předem děkuju mockrát za každou radu.
Skrytý oddíl obsahuje Vistu - upgrade na Win7 Vyřešeno
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Skrytý oddíl obsahuje Vistu - upgrade na Win7 Vyřešeno
Nesmíš při instalaci W7 odstranit ten recovery oddíl. Musíš instalovat na oddíl, kde jsou teď nainstalované Visty.
Před instalací W7 se ujisti, že jsou na stánkách výrobce notebooku ovladače i pro W7. A pokud nemáš jiné PC, tak předem stáhnout.
Kdyby si přeci jen nebyl spokojen s W7 a recovery oddíl sis zničil, tak můžeš udělat čistou instalaci Vist. Samozřejmě za předpokladu, že jsi schopen si vytvořit instalační disk s Vista.
Před instalací W7 se ujisti, že jsou na stánkách výrobce notebooku ovladače i pro W7. A pokud nemáš jiné PC, tak předem stáhnout.
Kdyby si přeci jen nebyl spokojen s W7 a recovery oddíl sis zničil, tak můžeš udělat čistou instalaci Vist. Samozřejmě za předpokladu, že jsi schopen si vytvořit instalační disk s Vista.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3946
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
21 zář 2024 16:10
-
-
Nelze vytvořit oddíl o velikosti volného místa na HDD Příloha(y)
od Ddwarf » 25 led 2025 07:31 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 2857
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 led 2025 09:16
-
-
- 3
- 1694
-
od Alferi