PS4 Nova generace?
PS4 Nova generace?
Zdravim, chtel bych se zeptat na novou PS4 Nove generace, jestli nevite kdy presneji vyjde za jakou cenu? Nic na netu jsem nenasel diky
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PS4 Nova generace?
Já se divím, že se ještě najde tolik lidí, kteří si to zas ochotně koupí přitom 2-3 roky zpátky si kupovali PS4 s tím, že to mělo být výkonnější jak herní PC, ale za zlomek ceny (jak se původně básnilo), a že to vydrží aspoň jak předchozí generace a nakonec to má někdy velký problém to rozjet hru na fullHD. Minulá genera byla fajn, je tu s náma ehm.. 11 let (X360) nebo 10-9 let (PS 3), vydržela prakticky doteď a neměla problémy hned v datu vydání. Tato "nová" generace vyšla a zjistilo se, že to vlastně nemá ani dostatečný výkon už teď a už má vyjít další generace a zase slibováno hory doly, ale skutek utek... Doufám, že vylepší hardware a nechají stejné chlazení, to si na tom budu moct smažít vajíčka...
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
No ja bych rad pockal na tu PS4 Neo nebo jak to bude, ale nevim kdy vychazi na jednw strance je ze na novy rok 2017 pak ze 1 zari a dalsi a jaka by mela byt cca cena?
Oboje je napsane v clanku na ktery jsem daval odkaz.
Jak pisu, na te tvoji strance je ze to vyjde v Zari(September) ale na jine strance je zas ze to vyjde na novy rok 2017.. Cenu jsem se docetl cca 400 liber coz je 12k
Podle informací to má vyjít v říjnu. Lidé jsou zřejmě dosti nasraní, ba co víc, kdyby Sony nabídl zákazníkům výměnu, včetně přijatelného doplatku za novou konzoli.
Jako "PS4" je fajnová věc, aneb celá konzole. Já jsem to plánoval ke koupě hlavně kvůli NHL a FIFĚ, ale nějak z toho zešlo před rokem.
Jako záleží na tobě. Konzole je dobrá věc.
Jak řekl Michal, chlazení je tam špatné, ale není to zas taková katastrofa.Otázka kam jí dáš, chladit se to dá. Jsou lidí, kteří to chladí větrákem a jsou za to rádi, ale že by sis to odškvařil, tak toho se neboj.
"V létě je to fakt humus ,když ti paří venku 30+ Celsia. Namastíš olej na PS4, hodíš tam žloutek a ušetříš za plyn."
Jako "PS4" je fajnová věc, aneb celá konzole. Já jsem to plánoval ke koupě hlavně kvůli NHL a FIFĚ, ale nějak z toho zešlo před rokem.
Jako záleží na tobě. Konzole je dobrá věc.
Jak řekl Michal, chlazení je tam špatné, ale není to zas taková katastrofa.Otázka kam jí dáš, chladit se to dá. Jsou lidí, kteří to chladí větrákem a jsou za to rádi, ale že by sis to odškvařil, tak toho se neboj.
"V létě je to fakt humus ,když ti paří venku 30+ Celsia. Namastíš olej na PS4, hodíš tam žloutek a ušetříš za plyn."

Ano, chlazeni by podle me nebyl problem.. Ale spis by me zajimalo kdy to fakt vyjde:D
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:

Někomu v komentářích se konzole vypíná.
Konzole je dobrá věc.
Kromě pár her, které jsou jen pro konzole a možnost hraní z postele/gauče, mě nic nenapadá.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
"Nulový" výkon, ale topí to jak R9 390. A to se vyplatí
.

Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Karrex píše:
Někomu v komentářích se konzole vypíná.Konzole je dobrá věc.
Kromě pár her, které jsou jen pro konzole a možnost hraní z postele/gauče, mě nic nenapadá.
Tak já třeba kupoval PS3 jen kvůli NHL/FIFĚ a hrál s borcema na hrajto. Takhle to jsem chtěl udělat i u PS4, NHL/FIFA, popř. nějaká exkluzivka, ale main prostě sport. Na to je konzole prostě TOP.
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Fifa se dá hrát i na počítači.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2384
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
23 led 2025 10:34