nezničitelný trojan

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

cz mate
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

nezničitelný trojan

Příspěvekod cz mate » 08 úno 2008 16:32

Ahoj.Můj AVG antivir mě hlásí po přihlášení tento vir s touto cestou.
C:/WINDOWS/SYSTEM32/lqotaxdigl.exe Trojan Horse Lop.3Al
Dělá mi v počítači paseku.Mám pomalej os a o netu ani nemluvím...v některých případech mi to hlásí(pokud jsem na chatu),že došlo k chybě,že nemám plug.
Problém je v tom,že AVG mi nabízí pouze tento vir ignorovat.Zkoušela jsem ho dát do truhly-nic,zkusila jsem to vyléčit-nic.
Mám jak AVG tak Avast.Někdo mi říkal,že to je chyba.V obou dvou mám několik trojanů,takže pokud jeden z nich odinstalovat,tak jak aniž bych si nadělala ještě větší paseku než už mám??? :cry:

Díky moc za pomoc

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 08 úno 2008 16:56

Vítej na fóru PC-HELP.CZ

pro začátek vlož log z HijackThis
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

cz mate
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

HJT včera

Příspěvekod cz mate » 08 úno 2008 17:02

můj HJT jsem posílala včera na HJ this...tam mi baron prášil dopručil odinstalovat oba antiviri a vypnout windows defender a další věci.Mohl by ses na to podívat prosím?? :wink:

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 08 úno 2008 17:17

Baron Prášil je tu odborník na havěť. řiď se podle jeho návodu. udělej co řekl a mělo by to být OK :wink:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 08 úno 2008 21:48

cz mate nás trochu mate,teda hlavně mě.ten soubor o kterým píšeš tady a nepíšeš tam kde se to řeší
sem po tobě chtěl zkontrolovat na virustotal :evil:
ale info o tom,že ho avg označil za šmejda by mi stačilo k likvidaci.takže pokračuj v tématu kde je log z hijackthis,udělej co tam píšu a vyjdeme z aktuálního logu.
tady to zamykám
odkaz je zde http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=23833

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”