No mám Asus ROG notebook z kterýho píšu kde hraju star craft 2, WoW a další (myslim že Xcom na konzole je) ale spíš sem myslel něco graficky nad možnosti konzolí. Možná bych si zahrál Alien isolation bez hnusnýho aliasingu, Rise of the tomb raider sem nehrál, GTA 5 asi nemá cenu znova kupovat. Ještě uvidim.
S tim kabelem nevim, když to tedka dám objednat tak než vyjde ta grafika už by to snad mělo bejt na skladě ne?
Naposledy upravil(a) Rainold dne 20 čer 2016 23:39, celkem upraveno 1 x.
To je fakt ono stejně bude chvíli trvat než naskladní grafiku, takže úplně v klidu můžeš objednat ten Arctic PST Cable.
Po grafický stránce mě zaujaly hry jako jsou: Dying Light, Far Cry 4, GTA 5, Metro: Last Light, Battlefield 4, Crysis, Wolffenstein: The New Order, S.T.A.L.K.E.R,... je toho moc nevzpomenu si na všechno.
Fractal Design Define R6 TG (6x Noctua A14 ULN) - Intel Core i9-9900K @ 4,9GHz (Noctua D15S) - ASUS Z370 MAXIMUS X APEX - 16GB G.Skill Trident Z DDR4 4000Mhz - MSI GTX 1080 Ti Lightning Z 11GB (ACEX IV + 3x Noctua A9 PWM) - Samsung 960 PRO 512GB + ADATA SX8200 PRO 2TB + Samsung SpinPoint M9T 2TB - Corsair RM650X - 27" LG 27GL850 @ 144Hz + 24" DELL P2419H
Dying lightu jsem se vyhnul protože se mi nelíbil dead island ale je fakt že to vypadá o dost líp. Crysis mám dvojku tak to bych mohl zkusit, Wolfa sem hrál, ale Battlefield 4 bych si rád dal znova, mulťak teda, ta kampaň byla příšerná Ještě jednou díky za všechno, už sem to dal objednat.
Prodám grafickou kartu Asus ROG Strix GTX 1070 Gaming 8GB.
Jedná se o jednu z TOP edic, která vyniká parádním tichým chlazením a vysokým výkonem. Má RGB, stačí jí 500W zdroj a připojuje se přes 1x 8pin. Stále plně dostačuje na hraní v 1080p....
Ahoj, mohl bych poprosit a zkontrolování této sestavy? jestli jsou všechny komponenty kompatibilní atd. případně co bych měl vyměnit. Jako gpu koupím RTX 5090, až bude někde skladem. ( vím, že do bedny dám jen jeden ventilátor (ostatní pozice jsou...
Ahoj, potřeboval bych navrhnout sestavu. Použití bude na internet a filmy. 4k nepotřebuju. Hry maximálně WoT 1 az 2 za rok. Chci AMD a co jsem se tak díval, tak bych to chtěl navrhnout okolo R5 5500gt, bez GPU a složit to nechám u CZC - snad je brzo...
Poslední příspěvek
Tam toho člověk taky moc nevymyslí, ale tam to taky není o počtu, ta case má aspoň120mm, takže to už nějaký "průvan" udělá, při nejhorším to bude jen celé o něco hlučnější.
Ahoj, chtěla bych požádat o pomoc se sestavením PC primárně určeného na hraní her.
Co bych nejraději měla v PC je 2TB SSD a 16-32GB RAM (pokud je momentálně 32GB overkill tak stačí 16, většina her 16 momentálně doporučuje, takže nevím). Grafiku...