Jiná barva než je kódována
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
4 červená karkulka: to nemění nic na tom že IE je na nic..
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
to El Diablo
No nebudu se s tebou hádat jestli je nebo není IE nanic - koneckonců už mám stejně firefoxe, ale ani ten nepomohl, takže jaká je rada?
asi nebude snadné odhalit v čem je chyba, to je mi jasné
každopádně, pokud nejde o nějakého zmetka v mém kompu, je mi upřímně jedno, jestli jsou písmenka modrá nebo orange :-)
každopádně, pokud nejde o nějakého zmetka v mém kompu, je mi upřímně jedno, jestli jsou písmenka modrá nebo orange :-)
Heslo:"Lepší živý posera, než mrtvý hrdina."
- Starlett
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: to El Diablo
Pozoruješ tenhle problém odjakživa nebo se to objevilo jen tak z čista jasna?
Is it a bug or a feature?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: to El Diablo
Bretal píše:No nebudu se s tebou hádat jestli je nebo není IE nanic - koneckonců už mám stejně firefoxe, ale ani ten nepomohl, takže jaká je rada?
Nehádám se s tebou ale s Červenou Karkulkou!

Ale aspoň vidíš že to není způsobeno IE ale něčím jiným...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
blbé je, že si tím nejsu úplně jistý, ale myslím, že to takhle běželo odzačátku (co jsem začal používat nový komp) - cca měsíc. Měl jsem problémy s pc-suspenzorem, ale ty jsem díky baronu prášilovi už vyřešil a vše ostatní klape bez problémů (alespoň se mi to zdá). Všechno jede vpohodě a rychle - žádné jiné problémy prostě nevidím.
S tou barvou písma je problém, když má být oranžoé na modrém podkladě a já mám modré na modrém - to je pak docela oničem, protože to nepřečtu. Dělá to asi na úplně všech stránkách, které spouštím - včetně seznamu atp. ale to jsem psal už výše (chyba podle mého soudu není v kódování barev, ale někde u mně v kompu, jestli je to systém, prohlížeč nebo něco jiného netuším)
S tou barvou písma je problém, když má být oranžoé na modrém podkladě a já mám modré na modrém - to je pak docela oničem, protože to nepřečtu. Dělá to asi na úplně všech stránkách, které spouštím - včetně seznamu atp. ale to jsem psal už výše (chyba podle mého soudu není v kódování barev, ale někde u mně v kompu, jestli je to systém, prohlížeč nebo něco jiného netuším)
Což takhle zda nemáš zapnutý "vyskoý kontrast"? Jukni na Start->Ovládací panely->Možnosti usnadnění-> záložka Zobrazení. A tam, zda nemáš zaškrtnutý "Používat funkci vysoký kontrast". To by mohlo dělat brikule, ale zřejmě by se to projevilo i v jiných aplikacích, resp. oknech Windows. Ale zase na druhou stranu za zkoušku nic nedáš 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě dotaz - barvy se mění i na stránkách profi, jako je živě, centrum, seznam ap., nebo na soukromých stránkách jednotlivých osob? Prohlížeč totiž stáhne kód stránek a pouze jej podle toho zobrazí. Jestliže IE i Firefox zobrazují stejnou chybu, je buď chyba již v kódu stránky, nebo máš v PC nějakého "vetřelce", který mění stahovaný kód stránky. Nastav si zobrazení zdrojového kódu stránky a porovnej kódy barev stejné stránky v IE a Firefoxu. Nepravděpodobné je, že je stejná chyba v obou prohlížečích.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
jak jsem už psal - poprvé jsem si toho všiml u mých vlastních stránek, které dělám (tam bych se nedivil, já su mastič a ne programátor) ale dělá to i na seznamu atd. - takže i na těch profi stránkách - jestli mám nějakou bestii v kompu, tak nevím jak ji zjistit - mám avast, comodo a spyware terminatora a ani jedno z těhle udělátek nic nenašlo.
Prosím, hodil bys sem screen třeba z téhle stránky (co jsi udával) http://www.slovackeoupn.wz.cz/ , ať přesně víme, jak to u tebe vypadá?
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”