Zdravím mám problém který setrvává jak na reproduktorech tak i na momentálně nových sluchátkách.
Při zapnutí (zkoušel sjem všechny zdířky) mi funguje jenom pouze jedno sluchátka či reproduktor a to vždy ten levý.. V nastavení zřejmě bude vše ok ale rád si nechám poradit.
Win 7 64bit
Zkusil jsem i novou verzi ovladače a pořád problém setrvává.. Všude mám pilota uprostřed a při hýbání s ním se nic neděje.
Děkuji za případné rady.
Nefunkční jedno sluchátka
-
- Pohlaví:
Re: Nefunkční jedno sluchátka
Vzhledem k tomu, že problém je stejný jak u repra, tak u sluchátek - a předpokládám, že oboje z jiného zdroje funguje normálně - pak je pravděpodobně vadný konektor (zdířka).
Můžu s tím nouzově něco udělat, nebo zkusit udělat?
Je to stolní PC, moc se v tom nevyznám ale odhaduji to na zvukovku která je přímo na základní desce, pravděpodobně.
-
- Pohlaví:
Můžeš ještě zkusit nabootovat live verzi linuxu - pokud by závada přetrvala, pak jde o vadu na HW. V tom případě můžeš zkusit vyměnit konektor - pokud jsi manuálně zručný a umíš pájet, pokud ne, můžeš koupit zvukovou kartu, případně USB zvukovku.
Ohledně toho bootu, to udělám jak prosím?
Dodatečně přidáno po 5 minutách 58 vteřinách:
A lze nějakým způsobem vzít ze starého PC (taky zvukovka v zakladovce) vzít a dát to místo této?
Dodatečně přidáno po 5 minutách 58 vteřinách:
A lze nějakým způsobem vzít ze starého PC (taky zvukovka v zakladovce) vzít a dát to místo této?
-
- Pohlaví:
Stáhneš si ISO live linuxu, vypálíš na CD jako obraz disku. Tím vytvoříš bootovací CD. Dáš ho do mechaniky, restartuješ PC a v biosu zvolíš boot z mechaniky. (Analogicky lze vytvořit bootovací flashdisk).
Odpověď na druhou otázku zní ne.
Odpověď na druhou otázku zní ne.
https://ctrlv.cz/X0fF
Tak jsem se rozhodl pro tuto verzi, asi jednodušší.
A měl bych otázku - kterou z nich zvolit a jaký je mezi nima rozdíl? A jestli budu mít v rámci možností kvalitní zvuk? Mám to převážně na hraní (CS:go) takže potřebuji slyšet kroky a tak dále..
A ještě otázečka - lze nějak tento problém vyřešit s front panelem?
Tak jsem se rozhodl pro tuto verzi, asi jednodušší.

A ještě otázečka - lze nějak tento problém vyřešit s front panelem?
-
- Pohlaví:
FrontPanel, pokud je funkční by tento problém mohl vyřešit. Zkus zapojit sluchátka do něj.
Bohužel po zapojení nic nereaguje, ani že se zapojil nic.. Jak sluchátka tak i mikrofon jakoby tam vůbec nebyl.
Lze nějak zprovoznit?
Lze nějak zprovoznit?
-
- Pohlaví:
prostuduješ si manuál k základní desce. Tam najdeš, zda obsahuje piny pro připojení front panelu. A pokud je obsahuje, pak můžeš front panel připojit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hyperx cloud stinger 2 core na pc. Jede jen jedno 1 jack
od pidlo » 15 dub 2025 19:09 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 2100
-
od pidlo
Zobrazit poslední příspěvek
17 dub 2025 15:42
-
-
- 4
- 3796
-
od Riviera kid
24 kvě 2025 18:47
-
- 3
- 2654
-
od Dolpi
01 pro 2024 21:36
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3294
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
-
Win 10 sluchátka po připojení ztrácí hlasitost
od maiki » 07 čer 2025 00:36 » v Problémy s hardwarem - 0
- 1555
-