Zdravim,
z niceho nic nejde zapnout PC. Kontrolka blikne, vetracky se pootoci a to je vse. Po nekolika sekundach se to opakuje.
Muzete poradit, co by mohl byt za problem? Dekuji.
PC se nezapne, vetracky se otoci
Re: PC se nezapne, vetracky se otoci
Zkus jiný zdroj, ale napřed si přečti Pravidla a Jsem tu poprvé. Jinak se již další odpovědi nedočkáš.
Dekuji za odpoved.
Nahradni zdroj nemam a pravidla a jsem poprve jsem si precetl.
Nahradni zdroj nemam a pravidla a jsem poprve jsem si precetl.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak uveď podrobnosti o uvedeném PC ( zdroj - značka a W).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Precetl, precetl - ale neridis se jimi.
Nebo myslis ze mame kristalovou kouli, pomoci ktere uhadneme co mas za pocitac, jake komponenty a jak jsou stare?
3a> problém se snažte popsat tak detailně, jak je to jen možné, značně tím urychlíte celý proces řešení. Dotazy typu "Mám nový počítač, ale často se mi zasekne. Co mám dělat?" jsou nedostačující #
Nebo myslis ze mame kristalovou kouli, pomoci ktere uhadneme co mas za pocitac, jake komponenty a jak jsou stare?
3a> problém se snažte popsat tak detailně, jak je to jen možné, značně tím urychlíte celý proces řešení. Dotazy typu "Mám nový počítač, ale často se mi zasekne. Co mám dělat?" jsou nedostačující #
Pic píše:Tak uveď podrobnosti o uvedeném PC ( zdroj - značka a W).
PC jsem zakoupil v cervenci 2014, sestaveny u CZC
Jedna se o zdroj EVGA SuperNOVA NEX650G, 80+ GOLD, 650W.
Dalsi specifikace:
i5 4690
gtx 770
Zakladni deska MSI B85-G43
HDD WD Caviar Blue 1 TB
RAM Crucial 2x4GB Ballistix Tactical
SSD Samsung 840 EVO
Mechanika Samsung SH-224DB
petr22 píše:3a> problém se snažte popsat tak detailně, jak je to jen možné, značně tím urychlíte celý proces řešení. Dotazy typu "Mám nový počítač, ale často se mi zasekne. Co mám dělat?" jsou nedostačující #
Zkus to prosím.
schmirgel píše:petr22 píše:3a> problém se snažte popsat tak detailně, jak je to jen možné, značně tím urychlíte celý proces řešení. Dotazy typu "Mám nový počítač, ale často se mi zasekne. Co mám dělat?" jsou nedostačující #
Zkus to prosím.
Stisknu tlacitko. Pootoci se vetracky, pri tom blikne kontrolka HDD a to je vse. Opakuje se to po nekolika sekundach. Vcera vse fungovalo.
Nezbyde, než vyzkoušet jiný zdroj. Že ho nemáš je bohužel tvůj problém, jinak to zjistit prakticky nelze.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3052
-
od OHV
Zobrazit poslední příspěvek
19 úno 2025 18:07