Windows10 Problém/Grafika
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Windows10 Problém/Grafika
Zdravím.Jsem tu nově na téhle stránce a tak nevím jestli to píšu správně sem ale mám hodně špatný problém s PC z mého pohledu. Jedná se o problém který nastal asi před týdnem a pár dny. Stalo se to jen tak při hraní hry na PC. Po monitoru mi z ničeho nic začly přebíhat barevné pruhy a problikávat LCD. Hned na to se LCD zaseklo v barevných pruzích a pak se odseklo. Zkusil sem restart PC protože sem nevěděl co se děje a chvilku to bylo bez problémů ale po chvilce problém nastal znovu. A tentokrát se po odseknutí obrazovky restartovalo PC. Po délším zkoušení sem se dostal k jakému si problému -atikmdag.sys. na google sem si vyhledal co to znamená a odinstaloval sem ovladače na grafickou kartu a zkusil nainstalovat nejnovější update. Ovšem bez úspěchu a PC se ihned po 5 minutách restartovalo se stejnou chybou atikmdag.sys. Tak jsem tedy zkusil PC v nouzovém režimu kde jsem to chtěl zkusit aktualizovat ještě jednou. Problém nastal i při nouzovém režimu a tak sem znovu koukl na google a zkusil reinstal Win. No. A ted další pro mne kritický bod. Zkusil sem z Win10 reinstalovat na Win7. Což by bylo v pořádku nejspíš. A taky že se Win7 nainstalovaly dobře. ALE... Po spuštění nového Windowsu mi kompletně zmizela grafika. Momentálně píšu z nouzového režimu Win7 s VGASAVE cosi kartou... V PC se vyznám trošku ale s tímhle si poradit neumím a myslím že sem to ještě dorazil. Mohl by mi prosím zkusit někdo poradit? Děkuji.
Re: Windows10 Problém/Grafika
S nejvetsi pravdepodobnosti vadna graficka karta, coz je bohuzel u karet od AMD pomerne casty jev.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3323
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
07 úno 2025 17:00
-
-
Grafika z bazaru cena cca 2-3000 Kč Příloha(y)
od michal84 » 15 bře 2025 14:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 38
- 14688
-
od michal84
11 dub 2025 10:54
-
-
- 0
- 1929
-
od TomoMoto
22 srp 2024 07:33
-
-
bitmapová grafika - úprava fotografií, retuše, filtry.
od zuzana3 » 10 kvě 2025 11:32 » v Design a grafické editory - 2
- 5261
-
od zuzana3
10 kvě 2025 17:31
-
-
- 4
- 4350
-
od petr22