síce podľa posledného rozhovoru budem mať PC až na Vianoce, ale chcel by som si to predtým nejak zrovnať v hlave, aby som mohol mať takmer istotu v tom, čo by som chcel.
Vec sa má tak, že by som chcel nový herný PC, pretože už ma nudí hrať a pracovať na notebookoch, ktoré majú maximálne 25 fps v jednoduchých hrách pri najslabších nastaveniach...
Ale poďme priamo k veci... Tak nejak predčasne som chcel (hernú) zostavu do cca 27,000kč = 1,000€. (Keby bola o nejakých 5,000kč viac, tak by som to prežil.)
Zostavu by som chcel na hlavne na hry a to všetkého druhu. Ako nové a náročnejšie hry (Overwatch, GTA V, Far Cry 4, Far Cry Primal, atď...), ale aj na klasické MP hry (CS:GO, LOL, MC,...). Okrem toho, ale tomu sa nechcem veľmi prispôsobovať, by som chcel tento PC využívať na vysokej škole na tvorbu vecí do školy (nejedná sa o školu, kde sa programuje alebo robí grafický dizajn, šlo by čisto len o prezentácie a podobné veci).
Túto požiadavku som písal na jeden herný portál a tam mi poradili jednu zostavu, tak by som sa na ňu chcel spýtať tu, lebo toto je priamo zameraná stránka na PC zostavy a vlastne všetko okolo techniky.

Moje požiadavky boli nasledovné: RAM 16GB, čo najlepšia grafická hra na hry a aj procesor a ostatné veci. Ja som v tomto veľmi nevyznám (možno vôbec), preto to nechávam na ostatných a potom si to overujem...
Zatiaľ moja zostava: LINK (Toto prekročilo limit riadne, ale vyzerá to fakt super.)
Čo by som potreboval??
1. Vaše názory alebo prípadné pripomienky k tejto zostave.
2. Nedali by ste tam radšej jednu z týchto grafických kariet?? (1. alternatívna graf. karta; 2. alternatívna graf. karta)
3. Nedali by ste tam radšej túto RAM?
4. Keby do tých Vianoc zlacnel procesor Intel Core i7 6700K, oplatí sa mi do neho ísť?
5. Koľko fps by som, podľa vás, mohol mať v tých klasických MP hrách, napríklad v CS:GO?
6. Koľko fps by som mohol mať v tých novších hrách, napríklad v GTA V?
Naozaj ďakujem za váš čas a pomoc, veľmi si to vážim!

PS: Dúfam, že som na nič nezabudol, ak áno, tak doplním.