Ahoj
Jdu teď do druháku na vysoké škole a doklepal mi můj starý notebook a tak sháním novou mašinku. Rozhoduji se mezi Macbookem Pro 13" a iPadem Pro 12,9" s perem a Smart keyboard. Ale nevím co bude na práci na vysoké lepší, potřebuju hlavně nějaký textový editor na zápisky, vyřizovat e-maily, tvořit prezentace,občas nějaký náčrt, popřípadě brouzdání na netu a filmy. Co myslíte že lépe využiju? Zkušenosti mám jen s iPadem 2.
Co bude lepší na práci?
Re: Co bude lepší na práci?
Nejsem žádný moudro a žádný z Apple produktů nevlastním.
Ipad Pro se Smartem dokáže nahradit notebook bez problémů. Ale z mého úhlu pohledu MacBook ti dá víc.
Macbook je prostě klasika a věci se ti na něm budou dělat lépe,ale na Ipadu rozhodně prezentaci neuděláš, tak dobrou jako na Macu.. PSD soubory, stahování, filmy, nějaká práce s grafikou, náčrty, tak Macbook bude určitě lepší volbou.
Taky jsem měl půjčený jen Ipad 2 a mezitím ty další verze jsem už nezkoušel. Takže možná se pletu.
Rozhodni se podle financí. Jednoduché.
Ipad Pro se Smartem dokáže nahradit notebook bez problémů. Ale z mého úhlu pohledu MacBook ti dá víc.
Macbook je prostě klasika a věci se ti na něm budou dělat lépe,ale na Ipadu rozhodně prezentaci neuděláš, tak dobrou jako na Macu.. PSD soubory, stahování, filmy, nějaká práce s grafikou, náčrty, tak Macbook bude určitě lepší volbou.
Taky jsem měl půjčený jen Ipad 2 a mezitím ty další verze jsem už nezkoušel. Takže možná se pletu.

Rozhodni se podle financí. Jednoduché.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 2299
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek