Xiaomi Mi4c samovolně se Rebootuje
Xiaomi Mi4c samovolně se Rebootuje
Dobrý den, včera jsem si koupil mobil Xiaomi Mi4c a poprvé jak jsem ho zapnul se asi tak cca po 2 minutkách sekl a za 5 sec rebotnul a tak to dělá furt občas běží déle ale pak zas restart v TWRP nemůžu ani kliknout na Wipe jelikož jak na něj kliknu tak obrazovka sníma dotek jinde, ale na normální ploše snímá dobře. nevím co s tím prosím o radu nechce se mi ho reklamovat. pomohl by Flash Rom ? nebo nějaké návody jak to opravit nepostřehl někdo ?
Re: Xiaomi Mi4c samovolně se Rebootuje
podivej se jako máš v tom telefonu rom
naistaluj si tam rom z www.miuios.cz musíš si odemknout bootloader http://miuios.cz/viewtopic.php?f=281&t=10851
naistaluj si tam rom z www.miuios.cz musíš si odemknout bootloader http://miuios.cz/viewtopic.php?f=281&t=10851
Dum Spiro Spero
Spem retine
S Rozumem a Odvahou
Audacem Fortuna Iuvat
Sciens Vincit
Semper Fi
Spem retine
S Rozumem a Odvahou
Audacem Fortuna Iuvat
Sciens Vincit
Semper Fi
Komu není rady, tomu není pomoci.
Řeší se to tu pořád a pořád. NIc jinýho za tu cenu v tomhle "špičkovém provedení a profesionální výbavou" co o něm všude píšou čekat nelze. Alespoň se rosvítil, znám případy, kdy se fungl ani nerozjel
pro příště aspoň víš, že se máš vyprdnout na světoborný 6jádra s fullHD, který mají problém bez zásahu do SW se i zapnout 
Řeší se to tu pořád a pořád. NIc jinýho za tu cenu v tomhle "špičkovém provedení a profesionální výbavou" co o něm všude píšou čekat nelze. Alespoň se rosvítil, znám případy, kdy se fungl ani nerozjel

Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Osobně bych přes MiFlash flashnul čínskou Fastboot ROM a následně pokračoval dle odkazu co dodal kasper. Tím po SW stránce dojde ke kompletnímu resetu. Pokud ani to nepomůže, bude se nejspíš jednat o HW závadu a to už pomůže leda záruka nebo servis.
iDkcz: Xiaomi není to samé co Prestigio.
iDkcz: Xiaomi není to samé co Prestigio.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 5448
-
od AirCrew
Zobrazit poslední příspěvek
15 kvě 2025 17:05