Ahoj, potřebovala bych poradit. Už jsem bezradná, před časem jsem aktualizovala grafickou kartu, díky tomu se mi začal pc stále dokola restartovat a padal do biosu, ze kterého nešlo vyskočit.( mám GeForce GT 740) Přes veškeré snahy mi nezbylo než počítač smazat a nainstalovat celý win 10 znovu na čisto. Bohužel se nyní stává, že se samovolně restartuje. na ploše se objevuje tato hláška a obrazovka je modrá se smajlíkem "UNEXPECTED STORE EXCEPTION" případně je tam ještě jiná "CRITICAL_ PROSESS_DIED"
Podotýkám, že nejsem nijak extra kovaná v těchto záležitostech a umím to co každý uživatel. Instalačí čístého win s naformátování disků moje možnosti prakticky končí. :(
Poradíte mi prosím někdo, co jsem udělal špatně, že to stále padá?...ovladače a všechno je nainstalováno správně..:(
Dodatečně přidáno po 17 minutách :
Doufam ze mam spavne tema bohuzel muj pc hned po zadaní opet umrel.. S critical process died
restarty po nové instalaci win 10
Re: restarty po nové instalaci win 10
Predpokladam ze myslis BSOD.
Zkusil bych nainstalovat starsi ovladace grafiky. Jinou grafiku na vyzkouseni nemas?
Pokud to nepomuze tak je dost mozny ze je mrtva, ale nvidia v posledni dobe vydava hrozny ovladace.
Zkusil bych nainstalovat starsi ovladace grafiky. Jinou grafiku na vyzkouseni nemas?
Pokud to nepomuze tak je dost mozny ze je mrtva, ale nvidia v posledni dobe vydava hrozny ovladace.
CPU: Intel Core i7 7700K 4.8 GHz DELID, GPU: Asus Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR4 3000 MHz, MB: Asus ROG Maximus VIII Hero, SSD 1: Samsung 980 PRO 1TB Heatsink, SSD 2: Intel SSD 540s 480GB, HDD: Seagate BarraCuda 2TB, PSU: Evga SuperNOVA 750 G2, Case: Corsair Carbide Series 400C
ano, myslím právě obrazovku BSOD
starší ovladače grafiky jsem tam už dala, přesto se nic nezměnilo...
a jinou grafiku bych sice měla, ale neumím ji vyměnit...tohle je bohužel mimo mé vědomosti...
doufám, že neumřela je to nově koupená grafika..:(
starší ovladače grafiky jsem tam už dala, přesto se nic nezměnilo...
a jinou grafiku bych sice měla, ale neumím ji vyměnit...tohle je bohužel mimo mé vědomosti...
doufám, že neumřela je to nově koupená grafika..:(
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jdi do Ovládací panely - Zabezpečení a údržba - Zkontrolovat stav počítače a vyřešit potíže a spusť kontrolu při připojení k netu a s povolenými aktualiazicemi. Je možné, že při kontrole proběhne několik restartů, ale vytrvej. Win si stáhne případné potřebné aktualizace a problém vyřeší. Alespoň mně se to podařilo. Bohužel sestavy PC jsou různé a stav ovladačů některých komponent není díky lhostejnosti výrobce na dobré úrovni. Držím palce!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2200
-
od Villentretenmerth
Zobrazit poslední příspěvek
10 led 2025 19:53
-
- 8
- 7782
-
od kellne
02 kvě 2025 20:59
-
-
DELL LATIUDE E7440 Problem s instalací WIN 11
od Ketty02 » 05 črc 2024 17:24 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 2445
-
od petr22
05 črc 2024 18:52
-
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3946
-
od MonikaVavrova
11 dub 2025 11:07
-
-
- 0
- 2671
-
od CzechrAAise