Bojácnost u her
ja se nejvic bal u bioshock
mel sem doma demo a hral sem to v noci sam este sem si zhasnul jak to dam v pohode
hned po ukazkajch jak spadne to letadlo tak jak mile sem vlez do majaku tak sem to vypnul
po 30 min. premlouvani sam sebe
sem se dostal az do toho vodniho mesta ale kdyz mi na tu kouli kde sem byl skocil mutant tak sem to vypnul a hral to az ve dne 
mel sem doma demo a hral sem to v noci sam este sem si zhasnul jak to dam v pohode

Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
no já osobně jsem se nejvíc bál při hraní HERETICa na koleji v noci, když na mne vylítla zpoza roku taková ta kostlivá čarodejnice a strašlivě zaječela a právě v tu chvíli mi moje tehdejší holčina skočila na záda. Dokážete si asi představit jak jsem asi zaječel já
Kam se hrabal HERETIC :-)
a zhruba na stejné úrovni je právě v této době, kdy již 3 dny hraju Call of Cthulhu
Lidi!! To je hustý jako blázen. Je mi nějakejch 36 let, ale mohu vážně říct, že se sluchátkama na uších - kolem půlnoci v hluboký tmě to je nechutný:) Fakt člověku běhá mráz po celým těle, nejenom po zádech. Vřele doporučuji. Kam se na to hrabe Resident Evil, Fear, nebo DOOM3 (teda samozrejme alespon pro mne).....uááááááá, FAKT nářez 

a zhruba na stejné úrovni je právě v této době, kdy již 3 dny hraju Call of Cthulhu

Motto: ... Vždy pomáhej, pokud máš tu možnost ...
schválně se mrkněte na toto. Ale opravdu az budete mít čas, trvá to 10 minut:-))))) a to je jen slaboučkej odvárek:-)))
http://www.youtube.com/watch?v=0Vs-7_JlzJg
http://www.youtube.com/watch?v=0Vs-7_JlzJg
Bojácnost u her
Ja se zatim nejvic bal u hry Penumbra (puvodni technologicke demo)hned jak v druhe mistnosti zacla pomalu selhavat svetla,ja byl zrovna sam doma jen s roznutou lampou vedle sebe,jsem myslel ze dostanu infarkt 

- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Bojácnost u her
U mě jednoznačně FEAR hrál jsem do dlouho do noci a pak jsem myslel že se s toho zblázním 

AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
zkute si o půlnoci hrát stalkera ,když hrajete od šesti ráno ! 

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
JÁ se lidi nejvíc lekl a to asi hodně z vás zná,když jsem si hrál poprvé s pinďourem a vešla do pokoje máma to byl skok ,to spiderman je přízemní troska .

Pokud nemáš u hlavy zbraň tak jde o ho....http://chs-arsoan.webnode.cz/
file:///C:/DOCUME~1/petr/LOCALS~1/Temp/gifanpr.htm
file:///C:/DOCUME~1/petr/LOCALS~1/Temp/gifanpr.htm
mno, řekl bych, že to je krásný příspěvek, ale zřejmě bys měl založit nové fórum na toto téma