Ahoj, omlouvám se, že to přepisuju, ale potřebovala bych ještě poradit. Musím sbalit složku a přemístit na jiný not'as. Vždy se mi zobrazí toto okénko, zavřít nejde a tady skončím. Mám win7. Děkuji.
Jak zazipovat
Re: Jak zazipovat
Nesnažíš se to náhodou poslat emailem?
Jasně, já to přemístění myslela obecně.
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
No, ten emailový klient ti to píše proto, že dáváš "Zkomprimovat a odeslat poštou".
1) Nemáš nainstalovaný žádný emailový klient, abys to mohla odeslat.
2) Soubor je stejně tak veliký, že ho emailem nepošleš.
3) Složku prostě jen zkomprimuj (podle obrázku) a odešli na email třeba přes http://www.uschovna.cz

1) Nemáš nainstalovaný žádný emailový klient, abys to mohla odeslat.
2) Soubor je stejně tak veliký, že ho emailem nepošleš.
3) Složku prostě jen zkomprimuj (podle obrázku) a odešli na email třeba přes http://www.uschovna.cz

Než jsem sem napsala, zkusila jsem jsem všechny možnosti, prostě to nejde. Možná by bylo lepší se zaměřit na problém, než mít řeči na formulaci dotazu.
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Co zipuješ? Zipuj si to někam jinam, máš nějakou zvláštní cestu někam do Appdata.
Dej "Přidat do archivu" a tam si zvol cestu.
A nebylo by přesto lépe kdyby ses zaměřila na lepší formulaci dotazu aby pak podle toho šlo lépe řešit tvůj problém?Vanesa píše:Možná by bylo lepší se zaměřit na problém, než mít řeči na formulaci dotazu.

Předpokládám, že pravděpodobná příčina proč ti to nejde může být v tom co zde píše kwogate v bodě 1). Pokud nemáš nainstalovaný žádný emailový klient tak si to nenechávej posílat přímo na e-mail, ale tu složku nejdříve nech sbalit do zipu a uložit někde v počítači. Až pak si otevři schránku na seznamu, centrumu, gmailu nebo kde jí máš a odtamtud si to pak odešli kam potřebuješ.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím proč zakládáš nové téme ke stejnému problému. Tím porušuješ pravidla tohoto fóra. Problém je u Tebe , protože se nedokážeš jasně vyjádřit o co vlastně kráčí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!