W7 nebootuje automaticky
W7 nebootuje automaticky
Zdravím, nedávno jsem upgradoval komponenty u PC, tudíž bylo také zapotřebí reinstalovat windows....Nainstaloval jsem tedy 64 bitovou verzi windows home premium. Vše funguje v pořádku ovšem problém nastává když chci zapnout počítač. Načítání systému ani nezačne, zastaví se na úvodní obrazovce odkud je možnost se dostat pouze do BIOSU UEFI, Deska b150m pro gaming, musím tedy ručně bootovat systém nedělá mi to až takový problém, ale už jen z principu mě zajímá proč to tak je. Všichni píšou o nějakém pořadí disků se systémem ...zkusil jsem všechny možné pořadí, ale nic nefungovalo. Děkuji za rady :)
Naposledy upravil(a) Fizarezi dne 17 zář 2016 22:45, celkem upraveno 1 x.
Re: W7 nebootuje automaticky
Nastavil si v boot na 1. miesto disk s OS ? Skontroloval si , či to nastavenie zostalo, aj keď si vyšiel z biosu a potom sa tam vrátil ešte raz.Ak bios nedrží zvolené nastavenia, tak väčšinou je problém, CMOS batéria na doske.
RIKI22 píše:Nastavil si v boot na 1. miesto disk s OS ? Skontroloval si , či to nastavenie zostalo, aj keď si vyšiel z biosu a potom sa tam vrátil ešte raz.Ak bios nedrží zvolené nastavenia, tak väčšinou je problém, CMOS batéria na doske.
Koukal jsem se a nastavení drží tak jak jsem je tam dal...ale všiml jsem si že na pozici 1 nic není, je prázdná a až na 2 pozici mám možnost cokoliv dát...pravděpodobně je to tím...tak nevím co s tím...
Daj sem screen z toho nastavenia v biose.Čo máš za dosku ?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejspíš je disk připojen v nevhodném místě na ZD. Mrkni do manuálu k ZD.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19
- 3863
-
od falco_dee
Zobrazit poslední příspěvek
20 led 2025 09:43
-
- 4
- 3354
-
od tuningrob
13 pro 2024 22:20
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4635
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
-
-
Telefon s opětovně automaticky nepřipojí přes Bluetooth k autu
od Peťa » 12 pro 2024 13:55 » v Vše ostatní (z oblasti IT) - 0
- 18526