Loni jsem si na splátky pořídil pc sestavu od Barbone přes TS Bohemia s graf. kartou Ati Radeon 1950X Pro. Cca. 8 měsíců vše jelo bez problémů s HW i SW až na nějakýho toho trojana. Potom mi začalo zlobit zobrazení v různých hrách založených na direct 3D a zdá se mi, že se to zhoršuje a zhoršuje. Udělal jsem si jeden screen, můžu dodat i další, protože ten problém se vždy projevuje jinak. Různě mi problikávají textury, někdy se mi jakoby různé části modelů rozmáznou v čáry apod.
Zkoušel jsem nové i staré drivery, čistit větráček (nezdá se mi že by se karta přehřívala), hrát si s nastavením CCC ale vše bez výsledku. Problém na chvíli zmízí nebo se zredukuje když z aplikace alt+tabnu do Windows a zpět, ale za chvíli je zase zpět.
Pc je stále v záruce, ale protože pracuju na ČOI, problematiku reklamace nebudu riskovat, zkušenost je dost nemilá. Budu měsíc bez PC a pak mi řeknou, že nic nezjistili.
Formátovat jsem se taky neodhodlal, nemyslim si že by to něco vyřešilo.
Proto se obracim na Vás o radu, čím by to mohlo být, jak to zjistit a jak to vyřešit aniž bych musel reklamovat nebo formátovat.
Tady je ten screen, zachyceno už v docela pokročilym stavu deformace =)