vuLva píše:raZzy: Pokud si nejseš svojí navrženou sestavou 100% jistý, tak radši nic nedoporučuj. Máš tam špatně desku, a nejen to...
Pravda, jsem příliš akční a rychlý, než abych si to promyslel.

vuLva píše:raZzy: Pokud si nejseš svojí navrženou sestavou 100% jistý, tak radši nic nedoporučuj. Máš tam špatně desku, a nejen to...
raZzy píše:Souhlasím s Martab, i když já bych voli ssd značka Samsung/Crucial,monitor bych volil BenQ i když za tuhle cenu je lepší Samsung.
No zkusel sem můj pokus, jen si nejsem jist tou deskou. Cena jě do 30 000,- sem si myslel že na to rozpočet je.Takže se omlouvám.
https://www.czc.cz/115970,197359,79666, ... 80816/kody
Dodatečně přidáno po 3 minutách 37 vteřinách:zezr píše:Proč Radeon a navíc Sappishare? Slyšel jsem že jejich spolehlivost není dobrá, a nemá GTX 1060 daleko větší výkon?, Navíc kámoš si představoval že by později dokoupil VR. tak aby to ta grafika zvládla.
EDIT:Není zbytečné kupovat paměti 2400MHz když to deska nepobere?
Sappishare je jen trošku hlučnější. GTX 1060 je ořezaná i na jádru ne jenom že má 3GB menší paměť. Není to moc radostná volba. ta RX 480 je lepší než verze GTX 1060 3GB-
Paměťový modul se pod taktuje podle potřeby.
raZzy píše:Speda, s tím AMD to bylo myšleno jinak, že na redner by se hodil i AMD ale v jiném cenovém rozsahu, kde by nebylo možné dosadit slušný Xeon a nebo i7,jinak souhlasím. Budu se zdržovat posílání sestav a radši jen číst :)
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: DotNetDotCom.org [Bot] a 21 hostů