Ahoj,
dnes když jsem zapl PC tak se mi tam neobjevila plocha ani obvyklé ikony, ale jako by to byl guest účet. Nešli mi otevřít ani přemístit soubory. Z guest účtu který jsem vytvořil nelze vůbec se na toho uživatele dostat. Co s tím?
Děkuji
Zablokovaný uživatel W7
Zablokovaný uživatel W7
O počítačích vím kulové a nebojím se zeptat.
Re: Zablokovaný uživatel W7
Není to nouzový režim?
Není. Místo mého původního obrázku na ploše se mi objevil modrý s logem windows. Během restartování jsem jednou zkusil zapnout nouzový režim a vypadal jinak.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak zkus spustit v nouzovém režimu a mrkni do Správce zařízení, zda tam není nějaké varování (! či ?).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nyní se už dostanu k souborům na původním profilu přes users a dokonce je i otevřu. Když je chci zkopírovat na tu novou plochu tak pak již otevřít nejdou.
Ve správci zařízení jsem žádné ?,! nenašel. Nevím zda jsem hledal správně. V users nemohu vlastně najít toho uživatele na kterém jsem když se hlásím na původní.

Ve správci zařízení jsem žádné ?,! nenašel. Nevím zda jsem hledal správně. V users nemohu vlastně najít toho uživatele na kterém jsem když se hlásím na původní.

-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nyní se už dostanu k souborům na původním profilu přes users a dokonce je i otevřu.
V users nemohu vlastně najít toho uživatele na kterém jsem když se hlásím na původní.
Nezda se ti, ze se to vylucuje?
Co net user, vidi ho?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Původně byl user Fil. Při začátku problému jsem se na něj přihlásil, ale nebylo tam nic z toho co tam bylo původně ačkoliv jsem se do něj přihlásil jako obvykle (stažené prázdné a tak), tudíž to pokládám za nového uživatele, který se tam nějakým způsobem vytvořil. Na Novém (ačkoli se jmenuje stejně) nelze office otevřít na plochu, když si stáhnu operu nejde otevřít instalační soubor nebo když si stáhnu film, tak najednou zmizí a objevuje se u jeho názvu 0b. Když jdu do C a users tak v původním Filu je vše. Je to možná trochu schizofrení uživatel, takže ho budu muset vzít za psychiatrem nebo nevím.
Co je net user a jak se k němu dostanu?
Co je net user a jak se k němu dostanu?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
V prikazovem radku.
Popisovane chovani spis vypada na docasny profil, neni tam po prihlaseni o nem zminka?
Popisovane chovani spis vypada na docasny profil, neni tam po prihlaseni o nem zminka?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Po přihlášení mi to píše jen Příprava plochy. Hlavně nevím jak se přihlásit na ten původní protože později jsem ho přejmenoval na Jawa, v netu useru je stále Fil. Na Jawa se hlásím pořád, ale nyní už tam je ten špatně fungující účet. Ten guest jsem zřídil až po začátku problému.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 2995
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
21 zář 2024 10:40
-