Potřeboval bych radu ohledně upgradu mého PC. Vlastním HP sestavu (jsem si vědom, že koupě složeného pc byla chyba), s nějakou noname 8GB DDR3 (a myslím, že 1600MHz) RAM a motherboardem, co tam HP dává, dále i5 3570 a továrně přetaktovanou MSI R9 280. Počítač původně obsahoval pouze integrovanou grafiku, kterou jsem postupně upgradoval, ale nikdy jsem neměl dostatečný rozpočet, abych nemusel každý rok/2 grafiku měnit. Zbytek sestavy, ač ne dechberoucí, má stále dostatečný výkon, který potřebuji převážně na hraní her. Soudě podle požadavků na nejnovější hry mě stále brzdí z většiny grafika (opravte mě, pokud se mýlím), tak bych chtěl upgradovat. Rozpočet se z původních +-6k dostal na 10-15k CZK. SLI či Crossfiru se vyloženě nebráním, ale pokud vím, tak by k tomu byl potřeba i upgrade mat. desky. (ne, že bych nechtěl, ale s novou desku už bych chtěl patici na něco lepšího než Ivy bridge a tím pádem bych musel kupovat ještě nový procesor, to bych radši nechal třeba na příští rok) Od nové grafiky bych chtěl dostatečný výkon ve hrách na 3-4 roky, pokud je to možné. (abych po tu dobu nemusel nic hrát na low) Mám 2 Full HD monitory, ale hraji vždy pouze na jednom, pokud vám tato informace bude k něčemu dobrá.