Tak tady mi asi nikdo nepomůže ok s tímhle se už můžu rozloučit.
Dodatečně přidáno po 19 vteřinách:
socirel mi teda nakonec pomohl díky.. :)
Lynx počítače
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Lynx počítače
Ano, na hry mi došlo, ale někdo k tomu chce i stříhat, někdo streamovat a já nevím co. Pro co největší zražení ceny je vždy důležité znác konkrétní požadavky a na míru jim vybrat komponenty. To co po nás chceš,, jen "přeházet" komponenty nikdy nebude o moc levnější než ta "zdrojová" sestava a ještě k tomu to bude nevhodně poskládané stejně jak ta výchozí sestava. Už chápeš proč se tak, možná z tvého pohledu blbě, práme?
Na hry bych to viděl takto: https://www.czc.cz/41o6p4a3egij49htqp99vpd007/seznam RX470 s i3 je lepší volbou než i5 + GTX960 s i5 a nějakou rozumnou grafikou se do 16K nevejdem...
A OS pak aukro/ebay, stojí to pár stovek...
Na hry bych to viděl takto: https://www.czc.cz/41o6p4a3egij49htqp99vpd007/seznam RX470 s i3 je lepší volbou než i5 + GTX960 s i5 a nějakou rozumnou grafikou se do 16K nevejdem...
A OS pak aukro/ebay, stojí to pár stovek...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU

Ale upřímně taky bych raději pořídil os z aukra a vzal bych to jako Martab, přeci jen rx 470 už je o dost výkonnější.
Michael si tu farmí příspěvky .. A nikomu tu nepomohl radši to vypni protože s tebou to není možný.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 1 vteřině:
Martab jinak jestli jsem pochopil snažil si se to složit jako ten lynx pc že?
Dodatečně přidáno po 1 minutě 31 vteřinách:
Jinak streamovat natáčet nebo něco tak to nebudu.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 1 vteřině:
Martab jinak jestli jsem pochopil snažil si se to složit jako ten lynx pc že?
Dodatečně přidáno po 1 minutě 31 vteřinách:
Jinak streamovat natáčet nebo něco tak to nebudu.
Taky že jsem chtěl složit to samé jako lynx jinak přes dráty jde udělat frajera, ale nevím co by jsi dělal v realním světě. A jedinej kdo píše že je to elektroodpad jsi zatím ty a vůbec se v tom očividně nevyznáš dle mě ti je tak 13 a chceš být ajťákem, ale moc ti to nejde jinak jestli si myslí i ten martab že je to elektroodpad tak bych chtěl prostě složit nějakej random pc pod 16 tisíc Kč,ale na hry natáčet rozhodně nebudu a končím s tebou debatu.. Díky
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
OT: Samozřejmě, že je Lynx elektroodpad, oproti s rozumem vybraným komponentům.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
- Martab
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Ne, nesnažil jsme se ten PC postavit jako ten Linx, snažil jsme se postavit PC za 16K tak aby se na něm dalo slušně hrát, ta kombinace i3 + RX470 je na hry mnohem lepší a výkonnější kombinace než i5 + GTX960 jako u toho Linxu. Navíc, kombinaci i5 a GTX960 za 16K neposkládáš, bude to tak 17-18K zhruba a stejně to bude slabší než ta i3 + RX470. Jde jen o to, že za 16K nepostavíš dobrý herní PC s i5...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W

-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Co k tomu dodat? Lynx a jiné "značkové" sestavy byly, jsou a budou předraženým odpadem... Návrhy na lepší sestavy máš napsány výše.
Jinak absolutně nechápu, proč jsi se vlastně obtěžoval s dotazem, když urážíš ty, co ti radí a mají jiný názor než ty?
Tak si tu Lynx sestavu kup, ale pak tady za pár měsíců nebreč, že ti PC nefunguje dle představ... 
Jinak absolutně nechápu, proč jsi se vlastně obtěžoval s dotazem, když urážíš ty, co ti radí a mají jiný názor než ty?

- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Off Topic
To už jsem mu psal tady i jinde, ale někomu to asi prostě není po chuti si to sám naklikat, dát do košíku a objednat, ale potřebuje na to fórum. On si prostě nechce nechat poradit a chce Linx, ale to pak měl dát do topicu "Co jsme si koupili", když to chce asi jen oznámit, a ne zde.
No nic, nebudu tu dělat zbytečně vlny a ať si dělá co chce. Pokud jsem někomu udělal nějakou psycickou ujmu, tak se omlouvám, ale někdy mě některé názory dost udivují, že to nejde jinak.
No nic, nebudu tu dělat zbytečně vlny a ať si dělá co chce. Pokud jsem někomu udělal nějakou psycickou ujmu, tak se omlouvám, ale někdy mě některé názory dost udivují, že to nejde jinak.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
I jinde?
Naposledy upravil(a) Martab dne 17 lis 2016 17:41, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněny neslušné nadávky.
Důvod: Odstraněny neslušné nadávky.
- Martab
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud ti to jinde napíšou, tak si vaří jen svojí polívčičku, tak abys byl aktuálně spokojený, ale nezajímá je, že ti doporučují odpad. A s pravidly jsi souhlasil, proto asi taky víš, jak se vyjadřovat.

Já se přidám a pokud chceš ten Lynx, tak si odkážeš sehnat ty komponenty co má v popisku a naházíš je do košíku, todle ty chceš po nás.. Rozhodně ti tady poradili dobře s tou sestavou i3 + rx470.
Komu není rady, tomu není pomoci :)
Komu není rady, tomu není pomoci :)
Do tohoto oboru nefušuju, spíše si nechám poradit..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2444
-
od ComputerAsylum
Zobrazit poslední příspěvek
07 kvě 2025 16:35