Zdravím, kamarád mě poprosil abych se poptal zda se vyplatí upgradovat jeho počítač do 6000 nebo počkat na trošku víc peněz a koupit si rovnou nějaký nový. Jaký je Váš názor a případně pokud myslíte, že by se vyplatil upgrade jaké součástky byste vybrali? Předem díky za odpověď :)
PC slouží hlavně na hraní her a nějaké ty kancelářské věci
Jeho PC:
https://www.alza.cz/gaming/hp-pavilion- ... 456790.htm
Upgrade za 6k nebo počkat a koupit nový? Vyřešeno
Re: Upgrade za 6k nebo počkat a koupit nový?
Vzhledem k tomu jaký tam je procesor, deska a zdroj, tak bych ten pc neupgradoval a raději našetřil na nový.
Re: Upgrade za 6k nebo počkat a koupit nový? Vyřešeno
Obavam se ze tenhle pocitac se upgradovat neda, protoze za 6000 Kc neni nic, co by melo smysl kupovat - snad jedine grafickou kartu, nicmene uzke misto bude procesor.
Bohuzel nejvetsi chyba ho byla kupovat, protoze za uplne stejne penize mohl byt postaveny lepsi, s Intel procesorem, ktery by se dal upgradovat pouze vymenou graficke karty. Mam dojem ze stal neco kolem 16.000 Kc, coz je na pocitac s AMD procesorem opravdu hodne.
Bohuzel nejvetsi chyba ho byla kupovat, protoze za uplne stejne penize mohl byt postaveny lepsi, s Intel procesorem, ktery by se dal upgradovat pouze vymenou graficke karty. Mam dojem ze stal neco kolem 16.000 Kc, coz je na pocitac s AMD procesorem opravdu hodne.
Re: Upgrade za 6k nebo počkat a koupit nový?
Myslel jsem si to, ale říkal jsem si, že se tu raději poptám, protože v levnějších součástkách se vůbec neorientuji. A ohledně koupě již sestaveného PC jsem mu také říkal, že to byla chyba :)
Díky moc za odpovědi!
Díky moc za odpovědi!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1856
-
od amirinda