Nízká rychlost při stahování
Nízká rychlost při stahování
Zdravím, mám problém s rychlostí stahovaní. Stahuji třeba s hellspy 1,5mb/s a po pár minutách mi rychlost spadne na necelých 500kb/s. To samé se mi stane i když stahuji jinde třeba torrent,origin. Prosím o radu, čím to může být? Mám podezření , že to bude routerem, ale jistý si nejsem. Děkuji za radu.
Re: Nízká rychlost při stahování
Vítej na fóru PC-HELP!
Nejdřív si ujasněme jednotky. 1 mb (milibit) neexistuje. Existuje pouze Mb (megabit) a MB (megabajt). 8 Mb = 1 MB = 8192 kb = 1024 kB.
Čím jsi připojen k routeru? Přes kabel nebo bezdrátově? Pokud bezdrátově, tak se připoj kabelem. Pokud kabelem, tak zkus router vynechat a připoj se přímo - tím router vyloučíš. Je však možný, že připojení po vynechání routeru nebude fungovat. Jaký je výrobce a model toho routeru?
Taky si projdi parametry tarifu, který od svého poskytovatele máš. Hlavně, jestli je ve smlouvě uvedena nějaká agregace nebo minimální rychlost a případně nějaká omezení.
Nejdřív si ujasněme jednotky. 1 mb (milibit) neexistuje. Existuje pouze Mb (megabit) a MB (megabajt). 8 Mb = 1 MB = 8192 kb = 1024 kB.
Čím jsi připojen k routeru? Přes kabel nebo bezdrátově? Pokud bezdrátově, tak se připoj kabelem. Pokud kabelem, tak zkus router vynechat a připoj se přímo - tím router vyloučíš. Je však možný, že připojení po vynechání routeru nebude fungovat. Jaký je výrobce a model toho routeru?
Taky si projdi parametry tarifu, který od svého poskytovatele máš. Hlavně, jestli je ve smlouvě uvedena nějaká agregace nebo minimální rychlost a případně nějaká omezení.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4952
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
26 lis 2024 12:48
-