Dobrý den mam takovej problém mam novou sestavu a při nic nedělání v pc prostě jen zaplej pc tak mam využití cpu 50% a při hraní až 100% a furt ne že by to skákalo ale furt to má 100% tak se chci zeptat jestli je to normální? A co stim případně dělat předem dík za odpovědi
Zde je má sestava:
CPU: AMD ATHOLN 64 x2 5000+ EE socket AM2 Box
RAM: 2x DIMM DDR2 1024MB 800MHZ BAR TRANSCEND
GK: ATI HIS HD2600XT 512MB DDR3 IceQTurbo Dual DVI PCLe DHCP TVout
ZD: ZDROJ FSP450-PNF (FORTRON) 12FAN 450W ATX
MS: WINDOWS XP Professional CZ
MB: GIGABYTE M56S-S3 NF560 sAM2,DDR2,SATA2,GLAN,PCIE,1394,ATX
Pokud budete chtít screen procesu napište já ho přidám
New pc velké využití CPU
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: New pc velké využití CPU
koukni do spravce uloh co ti zere nejvic cpu
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
ok
no tak jelikož mam new pc tak tam nemam nic cim bych to vyfotil tak sem nemůžu dát screen ale ten případně dodam ale jinak se tam píše když si to seřadim od největšího žrouta cpu tak jsou:
Nečinné procesy systém 50
pak ekrn.exe systém 40
a pak dole je tam 50% celkem teda pokud jsem to pochopil tak těch 540% řiká že to žere toho cpu a při hraní to má 100% a je mi divné že mi to tam píše jak to žere to cpu ty dva procesy že při součty to vyjde 90 ale dole se píše 50% to nechápu nebo jestli se to tam udává v něčem jynym (myslym jednotkách) no nevim pls co by stim mohlo bejt ?
Nečinné procesy systém 50
pak ekrn.exe systém 40
a pak dole je tam 50% celkem teda pokud jsem to pochopil tak těch 540% řiká že to žere toho cpu a při hraní to má 100% a je mi divné že mi to tam píše jak to žere to cpu ty dva procesy že při součty to vyjde 90 ale dole se píše 50% to nechápu nebo jestli se to tam udává v něčem jynym (myslym jednotkách) no nevim pls co by stim mohlo bejt ?
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nn
a je to jasny ...
neni to nod 32 ?? mel sem podobnej problem
teda myslim ze ekrn je nod32
jinak svhost.exe (je este v norme zral mi i 90%)

teda myslim ze ekrn je nod32
jinak svhost.exe (je este v norme zral mi i 90%)
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
-
- Pohlaví:
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ekrn.exe je proces aktualizace NODu, měl jsem stejný problém, psal jsem na technickou podporu, bylo mi doporučeno nainstalovat novou verzi (ze stránek ESET), po aktualizaci vše ok. Takže si stáhni nejnovější verzi. Jinak - NOD je extrémně nenáročný, Avast nebo AVG jsou mnohem náročnější na systémové prostředky.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
dik
Tak že všem děkuju kašlu na toho noda dam si ho na starej komp tady si dam jen něco free co bys temi doporučily ale u mně je problém aktualizace na new pc nemam internet takže mi to bude dělat asi u všeho no nic možná mi něco doporučíte něco co málo žere vše předem všem dík jo ještě jedna věc chtěl bych zkritizovat pc jako co na něj říkáte? předem dík za odpovědi
-
- Pohlaví:
Zase ase jen ten NOD a po měsíci stáhnout novej - http://www.eset.cz/download/zkusebni
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3564
-
od DenyKr
Zobrazit poslední příspěvek
29 zář 2024 13:25