Abych objasnil svoji situaci: Všechna Wi-Fi i LAN zařízení v bytě jsou připojena na hlavní router, výjimku tvoří mé PC, které je od routeru dost vzdáleno a je na špatném místě, tak jsem připojení k němu musel vyřešit bezdrátově. (Ano, kabel je milionkrát lepší, ale tahle možnost tu prostě až do rekonstrukce bytu nebude - a to ještě nějaký ten rok uplyne než k tomu dojde). Každopádně jsem bohužel asi nezvolil nejlepší možnost, když jsem se rozhodl pro připojení do sítě přes klient router. Ten jsem zakoupil už asi před rokem v akci na prodejně Euronics (takže když jsem doma zjistil, že mi ne zcela vyhovuje, tak už nešel vrátit). Internet přes něj běží super, o tom žádná, ale bohužel pro mě naprosto zbytečně nejen přijímá Wi-FI signál z hlavního routeru a přes LAN ho předává dál, ale také funguje jako AP, které nejde vypnout - pro mě zcela zbytečné a naopak ještě více zamořuje už tak přeplněný dům wifi sítěma. Každopádně jsem to neřešil až do teď, kdy jsem koupil NAS a zapojil ho do hlavního routeru. Problém je ten, že ho v PC samozřejmě nevidím (stejně jako jakékoliv jiné zařízení připojené na hlavní router). A proto se snažím nějak umožnit sdílení mezi mými 2 routery...
Tak co si o tom myslíte, půjde to nějak rozchodit?