mám asi dva roky starý HDD (v podpise) a tak mi napadlo, že by ho bolo načase defragmentovať, keďže som to ešte nikdy nerobil. Tak som si otvoril vstavaný Windowsácky nástroj (Vlastnosti/Nástroje/Defragmentovať) a po analýze mi vypísalo, že miera fragmentácie je 0 %. Keďže mi to smrdelo, stiahol som si Defraggler a ten mi vypísal 25 %. Tak by ma zaujímalo, prečo to blbne.
Díky.
► Zobrazit spoiler
ASUS Z170-A Intel Core i7-6700K Noctua NH-D15 Kingston HyperX Fury Black Series 16 GB 2133 MHz Samsung 850 EVO 500 GB Western Digital Red 6 TB EVGA SuperNOVA 750 G2 750 W Fractal Design R5
Záleží jaký máš Windows. Některý defragmentují samy. Jiný program má nejspíš jinou logiku a tak asi proto vypisuje jinou hodnktu.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám. Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Windows 10. Dúfam, že toho sa automatická defragmentácia netýka, pretože druhý disk mám SSD.
► Zobrazit spoiler
ASUS Z170-A Intel Core i7-6700K Noctua NH-D15 Kingston HyperX Fury Black Series 16 GB 2133 MHz Samsung 850 EVO 500 GB Western Digital Red 6 TB EVGA SuperNOVA 750 G2 750 W Fractal Design R5
Týká a alespoň moje Win10 pro SSD detekovaly a vesele zařadily do programu automatické defragmentace. Musel jsem to ručně zakázat. Ale možná to byl důsledek upgrade z Win7 bez čisté instalace.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám. Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.