To by si tam ještě mohli dát něco jako třeba:
Profesionálně Vám naprogramujeme stránky ve FrontPage — viz <meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">
Trochu mi to připomíná naprosto úžasný http://www.keilew.net/webdresink/ — jenomže na hovnu.cz to nejspíš zamýšlejí jako že vážně, což je dost ostudné; zkrátka drzé čelo je lepší než poplužní dvůr.
Bezva adresa.
Podle mě to vypadá jako práce nějakého náctiletého, něž profíků.
Profesionálně Vám naprogramujeme stránky ve FrontPage
Kdo umí s FP má mou úctu. Já to zkoušel, ale nepřišel jsem na to, jak tabulku umístit na libovolné místo. Od té doby kašlu na všelijaké programy, které mají ,,usnadnit" práci.
//nepřijde ti to trošku moc nechutný na pc-help a popravdě,kdekoliv kromě WC? //Baron Prášil
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
mno, nechutný :( To asi opravdu budou nějací mladíci, co se naučili s FrontPagem a rázem jsou z nich WWW-Makers guru na toto je snad škoda i komentáře:-) Jen nechápu, proč to sem Argo nandal... //buď je jedním z nich, nebo ho zaujala adresa //Karlos
prej vítejte v prdeli a já nejsem slovák a nebavím se tím jen sme prostě jednou skoušeli takový linky a tady ten se mě vryl do hlavy
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.