shift = kalkulačka ?
shift = kalkulačka ?
ahoj, dneska jsem si koupila set bezdrátové klávesnice a myši od Labtecu a zjistila jsem, že z nějakého důvodu klávesa shift nefunguje jako shift, ale ta vlevo spouští kalkulačku a vpravo posouvá přehrávač na předchozí stopu. Je to úplně nesmyslné, nejen že během psaní jenom téhle otázky jsem kalkulačku pustila asi čtyřikrát, ale ještě nemůžu ani psát otazník, vykřičník a všechno co přes shift funguje, včetně háčku nad písmenem. Nevíte někdo jak se dá tenhle nesmysl zrušit a vrátit shift do normálu ? Díky moc
-
- Pohlaví:
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Co je to za klávesnici? Možná má nějaký tlačítko kterým se zapínají tyhle vychytávky...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
at koukám jak koukám, na cd je opravdu instalace jen ovladače, jinak žádnej manuál, nic...V papírovém taky nic...Divný je, že třeba v okně qipa mi to někdy dvojtečku udělá a někdy to nefunguje, to samý otazník, ale třeba velký písmeno neudělám kdybych se zbláznila....Co to je přesně za typ nevim, na krabici není nic a na cd píšou V5.1, ale spíš to vypadá jako univerzální cd....
-
- Pohlaví:
já bych se netrápila, ale potřebuju psát bakalářku a když nemůžu napsat žádnej ze znaků ke kterýmu se shift používá, tak je to dost na houby...je to ta verze V5.1, nic bližšího k tomu nikde není, kupovala jsem to v Hypernově, nějaká akce to byla, ale myslim, že na tom až tak nesejde...přijde mi divný, že by se to nedalo nikde nastavit...
hlavně kvůli tomu, aby to nebylo stejný, když bych jí vyměnila...

Zpět na “Problémy s hardwarem”