rozděleno od původní diskuze zde - kde se neřeší co je lepší jelikož Zephyr26 si nechce kupovat jiný větrák!
Weslo
2 Kein : Nejvýkonnější je v současné době ten Noctua , ikdyž je paradoxně nejškaredší :)
*viz celej web a testy :)
Noctua vs. CM GeminII
Noctua vs. CM GeminII
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
- Kein
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
zao píše:gemin je shit možná má velkej pasiv ale rozhodně to teplo nerozptýlí tak dobře jak noctua
http://www.svethardware.cz/art_doc-88BD ... A8F4D.html
vic uz tedy nereknu

Visit: http://www.svedsketanky.cz
2 Kein : Mno pasiv bych si do PC určitě na CPU nedal. grafiku už vůbec né a to ikdyby mi to dával na méně jak současných 34 stupňů s box chladičem ... když odpojím 3 ventilátory v case, jede mi to v systému na 39-41 ... pevně věřím, že po nasazení passivu Germin bych měl těch 45 bez větráčku určitě - jelikož i na věci za 900CZK platí fyzikální zákony o teple apod :)
Noctua je noctua :)
ps : Když už se tedy řídíš českými testy lidí co se nudí ... proč sis vybral v pořadí 7. nejlepší větrák na CPU, když sis mohl pořídit 6 jiných a dokonce i Germina o 400CZK levněji a pokud uvážím to modré světýlko v case, tak + 200CZK za větrák ... => stejně o 200CZK levnější ?
Noctua je noctua :)
ps : Když už se tedy řídíš českými testy lidí co se nudí ... proč sis vybral v pořadí 7. nejlepší větrák na CPU, když sis mohl pořídit 6 jiných a dokonce i Germina o 400CZK levněji a pokud uvážím to modré světýlko v case, tak + 200CZK za větrák ... => stejně o 200CZK levnější ?
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
- Kein
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Sektor píše:ps : Když už se tedy řídíš českými testy lidí co se nudí ... proč sis vybral v pořadí 7. nejlepší větrák na CPU, když sis mohl pořídit 6 jiných a dokonce i Germina o 400CZK levněji a pokud uvážím to modré světýlko v case, tak + 200CZK za větrák ... => stejně o 200CZK levnější ?
uz sem to zde rikal libil se mi vzhledove a gemin nebyl bohuzel na sklade a popravde koupil bych si ho zase teda pokud by nebyl gemin vzhled je pro mne jak uz sem rek dulezity pokud se podivas po topicech tak zjistis ze jsem chtel podsviceny pekny a vykony chladic - to zalman splnuje :) noctua bohuzel ne...ale tim netvrdim ze jeto spatny chladic jen bohuzel se mi nelibi

jinak pokud sis nevsim tak gemin tam byl osazen dvouma 120mm vetrackama

jiank tyhle testy jsou objektivni nejdriv si je precti ...ale pokud mas nekde stranku kde tvrdi ze noctua je vice vykonejsi nez gemin pls hod mi zde link

Visit: http://www.svedsketanky.cz