Nejde mi nainstalovat windows servs pack 1 Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nejde mi nainstalovat windows servs pack 1

Příspěvekod petr22 » 29 dub 2017 18:41

To nebylo na tebe, ale na toho kdo tvrdi ze legalni je pouze predinstalovany system. Legalne zakoupenou mas licenci Windows s notebookem, o tu nemuzes prijit tim. ze smazes oddil pro obnovu. Kdyz vymenis harddisk, taky nebudes mit oddil pro obnovu.

Ty Windows co tam byly predinstalovane se lisi od tech co instalujes z DVD pouze tim, ze obsahuji predinstalovane ovladace pro tvuj pocitac a pouzivaji aktivaci pomoci SLIC klice v BIOSu a certifikatu, takze nepotrebuji zadat produktovy klic, respektive je pouzit obecny stejny na vsech pocitacich s predinstalovanymi Windows.

Kdyz mas instalacni DVD nebo flashku Windows, nepotrebujes oddil pro obnovu. Jen po instalaci musis doinstalovat chybejici ovladace.

Instalacni DVD z uloz.to jsme ti doporucovali proto, ze obsahuje aktualizace do roku 2017. Originalni DVD od Microsoftu s SP1 je z roku 2011, takze pokud pujde nainstalovat, bude nekolik hodin aktualizovat system a na novejsich pocitacich vyzaduje dalsi ovladace v prubehu instalace.

Nevim jestli se to uz resilo: v BIOSU je nastaveno bootovani pres UEFI, nebo pres legacy boot? Na tom zalezi to jak se Windows pri instalaci budou chovat a co vse dovoli.

Reklama
Erikprvní
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Erikprvní » 29 dub 2017 18:51

Petře, když si systém koupím, pak ho mám kde reklamovat a v případě potíží mám právo na náhradu škody. Pokud si to ale stáhnu od petr22 z uložto, pak mi nikdo nic neuzná a MS mne ještě bude žalovat.

Tady je od počátku problém ve špatném systému, jinak je to práce na 2 hodiny i s ovladači!

A napadlo mne, že napíšu přímo na MS jak to s těmi legálními systémy z uložto je, ale vám to bude stejně fuk.
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...

janhan
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod janhan » 29 dub 2017 18:53

Nepodařilo se, stále stejná chyba viz obrázek

znamená to tedy, že bez zakoupení nového instalačního WIN nemohu mít dále 64 verzi?

způsob nahrání dat z ULOŽTO , smazání oddílů + omylem 32´fungoval, ale 64 ne

způsob s programem na správu oddílů mi smazal 32, 64nejdou nainstalovat, takže abych mohl aspoň nějak fungovat, musím znovu stáhnout a nainstalovat aspoň 32

Pokud mi tedy někdo nedokáže poradit, zda existuje jiná varianta získání OS WIN 7, když jsem jej s notebookem zakoupil, ale na notebooku se (kvůli způsobu 1) už nenachází ani recovery verze

Dodatečně přidáno po 7 minutách 22 vteřinách:
ERIK co je podle Tebe vhodné poradit na fóru amatérovi, když je to podle Tebe práce na 2 hodiny i s ovladači?

Bude tedy k něčemu vůbec zakoupit si systém 64 legálně, když ten z linku mi nainstalovat nejde?

Nebo tedy opravna za 2 tisíce?
Přílohy
18.jpg

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 29 dub 2017 19:03

Nic kupovat nemusis. Kupuje se licence Windows a tu mas platnou. Je klidne mozne, ze v souboru, ktery jsi stahoval, pri stahovani vznikla chyba, takze instalacni soubory nebo jeden z nich (ten nejvetsi) je poskozeny. Tohle vypada na poskozene instalacni medium, nic jineho bych v tom nehledal.

Je to presne tento soubor:
Windows_7_SP2_x64_leden_2017_USB3_UEFI_GPT_cz_sk.iso

Je to upravene instalacni DVD od Microsoftu, obsahujici aktualizaci a podporu UEFI a USB 3.
Skus soubor stahnout znova a znova vytvorit instalacni flashdisk.

Muzes skusit i instalacni medium primo od Microsoftu (je z roku 2011), stahnes ho pomoci teto aplikace:
https://www.heidoc.net/joomla/technolog ... nload-tool

Predinstalovany system mas pravo reklamovat a vztahuje se na nej podpora vyrobce notebooku (ne Microsoftu)- ano.
V pripade potizi mas pravo na nahradu skody - ne (viz EULA Windows).
Kdyz nainstaluju Windows ze stazeneho media bude me Microsoft zalovat - samozrejmne ze NE.

Jestli chces napsat do Microsoftu, napis. Na oficialnim Microsoft foru se to mnohokrat resilo, obvykle tazatel dostal od moderatora (zamestnanec Microsoftu) odkaz na soubor s instalaci: https://answers.microsoft.com/en-us

Ja predpokladam, ze kdyz tazatel provedl format systemoveho disku a smazal oddil pro obnovu, tak se rozhodl obejit se bez podpory vyrobce (instalacni sada DVD za 700-900 Kc obsahujici verzi Windows max. z roku 2011).

Nicmene jediny vysledek je totalni chaos, ja uz ani nevim v ktere fazi instalace jsme a co ted konkretne nejde.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 29 dub 2017 19:06, celkem upraveno 1 x.

janhan
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod janhan » 29 dub 2017 19:05

PETR22 - V tom v BIOSU je nastaveno bootovani pres UEFI, nebo pres legacy boot? - jak to zjistím?

Erikprvní
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Erikprvní » 29 dub 2017 19:06

Proboha to je sále stejné, nemáš správný soubor. Máš tam něco co nějakej strejc upnul na Uložto.
A neber vážně ta moudra od petra a ostatních, že to co je na ulužto´je legální a stačí klíč. Aý se ti to pak podělá, pak může pomoci jen výrobce syetému a ne uložto.

Tohle ja tyka forum pro prdel.

"Nic kupovat nemusis. Kupuje se licence Windows a tu mas platnou. Je klidne mozne, ze v souboru, ktery jsi stahoval, pri stahovani vznikla chyba, takze instalacni soubory nebo jeden z nich (ten nejvetsi) je poskozeny. Tohle vypada na poskozene instalacni medium, nic jineho bych v tom nehledal."

Nebo celý soubor
Tak proč mu to někam neupnete? Já W7 nemám.
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...

janhan
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod janhan » 29 dub 2017 19:07

Tazatel se nerozhodl obejít se bez podpory ale pouze splnil to, co mu na fóru bylo razeno - tedy aby smazal oddíly, tedy i oddíl pro obnovu

teď jsme ve fázi, že mám notebook bez 64 i 32

Erikprvní
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Erikprvní » 29 dub 2017 19:07

janhan píše:PETR22 - V tom v BIOSU je nastaveno bootovani pres UEFI, nebo pres legacy boot? - jak to zjistím?

Vždyť už si to ráno nainstaloval, děláš si prdel?

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 29 dub 2017 19:09

" Aý se ti to pak podělá, pak může pomoci jen výrobce syetému a ne uložto.{"

Predinstalovane Windows podporuje vyrobce pocitace, NE MICROSOFT.
Skus zavolat na podporu Microsoft, nadiktovat jim OEM produktovy klic, co ti na to reknou.

Podpora vyrobce = placena instalacni sada DVD za cca 1000 Kc.

janhan
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod janhan » 29 dub 2017 19:10

https://www.heidoc.net/joomla/technolog ... nload-tool z toho mi to nejde, to je ta verze co nejde naonstalovat a kterou jsem před chvíli instalovat zkoušek

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 29 dub 2017 19:11

Chapu to spravne, ze jsi tech instalacnich medii zkousel vic a vsechny hlasi stejnou chybu?

Chtelo by to skusit DVD mechaniku, problem muze byt ve funkci USB.

Erikprvní
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Erikprvní » 29 dub 2017 19:14

Nezkoušel víc, má to stažené z uložto, čert vem zda legální nebo ne/ ptejme se zda je dobré. To ty bas petře ale měl vědět.

Dodatečně přidáno po 1 minutě 3 vteřinách:
petr22 píše:" Aý se ti to pak podělá, pak může pomoci jen výrobce syetému a ne uložto.{"

Predinstalovane Windows podporuje vyrobce pocitace, NE MICROSOFT.
Skus zavolat na podporu Microsoft, nadiktovat jim OEM produktovy klic, co ti na to reknou.

Podpora vyrobce = placena instalacni sada DVD za cca 1000 Kc.

Proto ne uložto

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nelze nainstalovat Windows 11
    od helpmeboys » 04 pro 2024 14:52 » v Vše ostatní (sw)
    2
    2905
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    04 pro 2024 14:59
  • Náhrada za Windows 7, Windows XP pro MS Office a internet CZ - Obdobný podobný Windows 7 OS pro 64bit. a 32bit. PC
    od IMB » 28 črc 2024 15:25 » v LiNuX a ostatní alternativní OS
    6
    7883
    od zeus Zobrazit poslední příspěvek
    05 srp 2024 15:30
  • Nelze nainstalovat W10 Příloha(y)
    od sasshrek » 08 zář 2024 13:26 » v Windows 11, 10, 8...
    4
    3239
    od sasshrek Zobrazit poslední příspěvek
    08 zář 2024 15:12
  • Supermium - Chromium "Google Chrome" výborný internetový prohlížeč pro Windows XP, Windows 7 od Windows 2k a vyšší verze
    od IMB » 13 říj 2024 16:00 » v Internet a internetové prohlížeče
    2
    5577
    od HelFix Zobrazit poslední příspěvek
    14 říj 2024 21:13
  • Nejde nainstalovat ma Amdroid 14 Spotify
    od Tazator » 26 zář 2024 15:03 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    1
    2511
    od Tazator Zobrazit poslední příspěvek
    30 zář 2024 06:02

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”