Při práci na notebooku se vždy dá do režimu spánu Vyřešeno
Re: Při práci na notebooku se vždy dá do režimu spánu Vyřešeno
To už je ale něco jiného. Jak jsem psal, zkus tam nastavit jiný čas a RESTARTUj, pak uvidíš jak se to bude chovat. Pokud to bude zase zlobit, pak by možná pomohlo přeinstalování ovladačů Power managementu, či jak se to u ASUSu jmenuje,.
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...
Re: Při práci na notebooku se vždy dá do režimu spánu
já jsem dala spíše recovery od ASUSU. Akorát recovery tam v počítači byla jen Windows 8.1. Takže te´d zase jedu na 8.1 a zatím žádný problém nevidím. zkusím nainstalovat zpět mé programy a uvidíme. Zda to nedělají nějaké programy.
Re: Při práci na notebooku se vždy dá do režimu spánu
Takže počítač se převáděl stále do režimu spánku. Zašla jsem do protokolu události proč to dělal. A tak nějak se vzjistilo že čidla asi v monitoru jsou poškozená. Do režimu spánku přešel kvůli zavření víka. Takže jsem deaktivovala čidla. Nevíte jestli jsou na ty čidla nějaké aktualizace ? Nebo něco ? Ale že to tak z ničeho nic začlo zlobit ani nechápu
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 1982
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
06 čer 2025 09:05