Poškozené PC

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Mikeses
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Poškozené PC

Příspěvekod Mikeses » 12 bře 2008 18:05

Chtěl bych se zeptat, můj kámoš, když se vypínal PC vložil do PC ramku...PC sel do offline modu a nejde zapnout...kdyz se da do elektriny zacne houkat.... Zeptali jsem se jednoho obchodnika s PC co se stane..On rikal ze se prepalila cela zakladovka...... Chtel bych se zeptat jestli se neprepalila jen ta RAM s portem nebo cela zakladovka nebo cela zakladovka i s grafikau HDD atd.
-Upravil jsem mírně předmět příspěvku a přesunul jsem ho do správného oddělení*Marfy*

Reklama
Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 12 bře 2008 18:24

Takže si to zopakujeme: Kamarád vložil operační paměť do slotu v době,kdy byl ještě v počítači proud.Počítač se poté nerozjel.Po spuštění asi pípá-nebo ne? Pokud blikne myš a klávesnice a slyšíš roztočit se ventilátory,tak může být poškozená jen ta paměť.Stačí dát jinou a vyzkoušet.Ta stará to těžko mohla přežít.Takové věci se opravdu nedělají.Ale mohla zároveň odejít i základní deska nebo se vyzkratoval slot na operační paměť.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

rosscow
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod rosscow » 13 bře 2008 19:57

Zažil jsem obě dvě verze, buď odešel modul paměti nebo celá základní deska. Těžko v tvým případě soudit. Ať kamarád testuje. Nejprve bych však na jeho místě byl trochu optimista tzn. že, bych testnul nové nebo jiné nepoškozené operační paměti.
Webdorf.eu - Tvorba webu a fór na redakčním systému Drupal 6 a PhpBB 3

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Bitová kopie poškozené SD karty - náhledy OK, fotky ne Příloha(y)
    od simio.simsoft » 18 pro 2024 21:59 » v Problémy s hardwarem
    1
    2754
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    18 pro 2024 23:15

Zpět na “Problémy s hardwarem”