Pokusím se doplnit chybějící info:Můžu říct, že počítač bude primárně určen k hraní her, sice zde budou probíhat i programátorské a grafické práce, ale hraní je priorita.
OS koupím z Aukra.
Ohledně NVMe SSD, nemyslím si, že bych ho dokázal plně využít. Nedokáži si představit, na co bych mohl použít takový zápis na disk.
Avšak jsem si jistý, že 32GB RAM plně využiji. Jsme ten typ člověka, co má nejraději zapnutých 6 programů, minimálně 1 hru, 10 záložek v Chromu včetně YouTubu, na pozadí nechat běžet něco jen tak, protože můžu (já vím, jsem id*ot, ale naučil jsem se s tím žít).
Představa o monitorech je taková, že bych nejraději měl 3 (můžou být 2, ale 3 se mi budou hodit více), takže jsem to vyřešil tak, že jsem si našel jeden herní a dva vámi doporučené.
A teď k doplňujícímu dotazníku:Finanční limit: max. 70 000 včetně monitorů (nehledě na ostatní periferie)
Účel sestavy: primárně herní
Požadavek na hluk: co nejtišší
Budete taktovat: rád bych
Sestavíte si pc sami: ano
Monitor: jak jsem psal, jeden herní, dva klidně kancelářské (24")
OS a Periferie: Nic není potřeba, vše mám.
Ostatní: Preferované kombo SSD (cca 250GB) + HDD (min. 3TB), velikost case nehraje roli (zas nechci, aby se mi všechno uvařilo v Mini Toweru), radši průhledná bočnice (jo, to už je taky jenom frajeřina).
Ještě úplně mimo, přemýšlel jsem do budoucna o custom vodním chlazení CPU i GPU (samozřejmě za příplatek, nepočítám do základní ceny), je to blbost, nebo ne ? Z hlediska budoucího taktování, tichého chodu PC a samozřejmě teplot komponent.
Chci poděkovat za dosavadní odezvu k příspěvku, velice si toho vážím a je vidět, že bylo na místě tento příspěvek přidat.