mohli byste mi prosím někdo poradit nějaký hoooodně dobrý program na úpravu hudby? Aby tam byly různý filtry na odstranění šumu, stříhání....a tak
Úprava hudby
Moderátor: Mods_senior
Úprava hudby
Ahojky,
mohli byste mi prosím někdo poradit nějaký hoooodně dobrý program na úpravu hudby? Aby tam byly různý filtry na odstranění šumu, stříhání....a tak
díky moc...
mňau 
Adobe Audition (trial ke stažení na http://www.adobe.com, kouzelné slůvko k dispozici), a pokud do toho chceš investovat i nějaký peníz, pak jedině Pro Tools, ten není ke stažení, je ke koupi asi za 230 000. Nikoliv EUR, ale Kč. A při vzpomínce na kurs pro začínající PC zvukaře (jak dostat audiokazetu do PC...) vysoce hodnotím tvůj pokrok co se zájmu o možnosti zpracování zvuku na PC týče
. Pěkný Vánoce. mmm.
mmmartin píše:Adobe Audition (trial ke stažení na http://www.adobe.com, kouzelné slůvko k dispozici), a pokud do toho chceš investovat i nějaký peníz, pak jedině Pro Tools, ten není ke stažení, je ke koupi asi za 230 000. Nikoliv EUR, ale Kč. A při vzpomínce na kurs pro začínající PC zvukaře (jak dostat audiokazetu do PC...) vysoce hodnotím tvůj pokrok co se zájmu o možnosti zpracování zvuku na PC týče. Pěkný Vánoce. mmm.
já jsem se vlastně ani pak nepochlubila, jak jsem to s kazetou vyřešila, co?
mňau 
Trial verze Adobe Audition, která je ke stažení na netu, funguje pouze 30 dní, pak s tebou přestane kamarádit. Existuje ale postup, kterým lze z trial verze udělat plnou, která s tebou kamarádí pořád. Normálně se tomu říká crack, ale vzhledem k tomu, že použití cracku je veskrze nezákonná činnost,
snažím se tomuto ošklivému slovu vyhnout použitím eufemizmu "kouzelné slůvko". 
mmmartin píše:Trial verze Adobe Audition, která je ke stažení na netu, funguje pouze 30 dní, pak s tebou přestane kamarádit. Existuje ale postup, kterým lze z trial verze udělat plnou, která s tebou kamarádí pořád. Normálně se tomu říká crack, ale vzhledem k tomu, že použití cracku je veskrze nezákonná činnost,snažím se tomuto ošklivému slovu vyhnout použitím eufemizmu "kouzelné slůvko".
aháááá
mňau 
- besst
- Level 2.5

- Kontaktovat uživatele:
Návod, jak stahovat přes torrent soubor - protože většina těch dobrých audio programů, je ke stažení právě přes torr. Já osobně ti ale na audio edit doporučuji Steinberg WaveLab
Zákl.deska - Gigabyte GA-EP45-DS3L, Typ CPU - Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz, Paměť - 2 x 2GB DDR2-800, Grafická karta - Sapphire Radeon HD TOXIC 4870 512MB GDDR5, Monitor - BenQ FP73G 17', HDD jednotka - SAMSUNG 750 GB, Zdroj - OCZ Game Xtreme 700W, Operační systém - Win Vista Home Premium
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek