Ahoj,pořídil jsem si od kamaráda do jednoho staršího braku Radeona 9100 a oproti MX440 která tam byla,byl znát lepší výkon už i ve Windowsech a lepší obraz,ALE nainstaloval jsem drivery (z CD) a psalo to chybu ,,Zero device,, ale stejně se to nainstalovalo,a zdálo se všechno OK,po restartu začal Fraps hlásit že jsou zastaralé ovladače,stáhnu nový ale ty nešly nainstalovat,že nemám kompatibilní zařízení,ale to pořád neni ono,hlavní problém je že se karta prostě sype,a ŽÁDNÁ hra nejde spustit,maximálně se načítá ale jak se objeví nějaká grafika tak černo,monitor zhasne a nezbývá nic jiného než tvrdý restart,napadlo mě že to bude chlazením otevřel jsem bednu,a trošku poupravil chlazení karty (dal jsem tam větší pasiv a jinej aktiv) ale karta je uplně studená ale problém stále přetrvává.Ještě mě napdlo ,,dxdiag,, spustím,všechny testy OK,žádné chyby obrazu ani černo - OK..Jinak v těch hrách když např. zkusím Mafii,tak se zobrazí to úvodní video (už s chybama),stisknu Enter a je to zásek,monitor zahsne (ale zvuk pořád hraje) a restart

...