hombr:
Tip: Skrytí ikony koše z plochy. viewtopic.php?f=46&t=21618
Vaše plocha? Vyřešeno
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Vaše plocha?
mikel: ObjectDock je parádní, akorát jsem měl problémy při přehrávání DVD (černá obrazovka). U tebe jak?
Pár odkazů pro "ladiče" vzhledu:
DeviantArt
WinCustomize
RocketDock (free, svižnější než ObjectDock Plus s menšími nároky na systém)
VladStudio Wallpapers
Pár odkazů pro "ladiče" vzhledu:
DeviantArt
WinCustomize
RocketDock (free, svižnější než ObjectDock Plus s menšími nároky na systém)
VladStudio Wallpapers
- MartinZX9R
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
hombr píše:Mikel mohl bys mi poradit jak odstranit z plochy ten koš, když už ho mám v tom docku ? :-) nebo ho nějak schovat...
Nebo si stáhni tady dva soubory, pomocí nichž ten registr upravíš raz dva. Jedním koš skryješ, druhým zobrazíš. Myslím, že to chce vždy restart. Mám to tak taky.

Gigabyte B760 Aorus Elite AX (Intel B760), Intel Core i7-13700K + Noctua NH-D15S, Kingston Fury Beast Black (2x 32GB), Gigabyte GeForce RTX 4070Ti Gaming OC 12GB, Samsung SSD 980 Pro M.2 - 2TB, Asus Xonar DSX, Fortron Hydro G 850 Pro - 850W, Be Quiet! Pure Base 500FX, Samsung Odyssey G50A 27", MSI Clutch GM41 LW Wireless, MSI Vigor GK50, W11 Pro 64bit.
X: Zkoušel jsem to podle tvýho návodu, ale koš na ploše stále zůstal...teď nevim jestli sem měl dát restart, ale i tak dík
MartinZX9R : Super ty registry na schování a obnovu koše fungují, díky.

MartinZX9R : Super ty registry na schování a obnovu koše fungují, díky.

Takhle vypadá moje plochá :
*Narozdíl od Vás bez ikon ... ale můžu doplnit
*Narozdíl od Vás bez ikon ... ale můžu doplnit

[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
sektor: aspon nejakou slecnu co ma prsa sis tam mohl dat 
hombr: ve voknech si muzes nastavit jaky ikony chces mit na plose, vcetne kose, to je asi nejjednodussi, kde presne ti nereknu pac ja mam visty a nepamatuju si to.

hombr: ve voknech si muzes nastavit jaky ikony chces mit na plose, vcetne kose, to je asi nejjednodussi, kde presne ti nereknu pac ja mam visty a nepamatuju si to.
Takhle mi to stačí...
hombr: Pokud se nepletu, tak stačí F5.
m4rt!n píše:sektor: aspon nejakou slecnu co ma prsa sis tam mohl dat
a taky hezší obličej...je to vubec plocha nechybí ti tam lišta s panelem start atd
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
zao: On nepíše plocha ale plochá ... to je rozdíl. Na uklizenou plochu nepatří smetí jako jsou ikony, panely a podobný bordýlek 

lol teď sem si toho všim a začal se smát to je dobrý

Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To Magnat: co to máš prosímtě za prográmek, který ti na té ploše zobrazuje vytížení procesoru, teploty, atd...?
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní sestava - 30 000 Kč - vaše názory/rady
od zero » 04 dub 2025 17:32 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 14
- 3651
-
od Kogaku