Zdravím, dostala se mi do rukou sestava: Amd Athlon II X2 245/6GB RAM. Doma se mi válela grafika amd radeon R9 280 3GB, když jsem ji připojil, PC normálně najelo, avšak je to nestabilní a při mírné zátěži se vypíná celé PC.(Zdroj má 400W) Mezi GPU a CPU je přibližně 20% bottleneck a tak mě napadlo vyměnit procesor co mám za Amd Phenom II X4 965.
Takže bych se chtěl zeptat: Jaký zdroj?( pravděpodobně budu brát bazarový kus)
Dobrý den,
Moje sestava:
CPU: Ryzen 5700x3D
MB: MSI MAG B550 TOMAHAWK - AMD B550
RAM: HyperX FURY Black Series 2x8GB 2666MHz DDR4
Chci upgradovat na grafickou kartu AMD 9070 XT - bude mít spotřebu cca 330 W.
Vypočetl jsem spotřebu mojí sestavy s...
Poslední příspěvek
Dobrá volba!
Dlouhodobě používám zdroje RM---x (x = japonské kondenzátory) bez sebemenších náznaků problémů,
absolutně tiché (větráky se při nižší spotřebě netočí), modulární kabeláž, 10 let záruky...
Předchozí verzi RM750x mám momentálně v herním...
Zdravíčko, mám problém s postaveným PC a dle googlování mě napadá, že mám slabý zdroj pro GK...
Problém je takový, že po nějaké době grafická karta přestane pracovat (ventilátor se přestane točit) a díky absenci integrované GPU musím restartovat...
Poslední příspěvek
Stane se to pouze pri hre nebo i pri bezne praci?
Pokud se to deje bez zateze, tak to bude spis kartou nez zdrojem.
Podle popisu to chova spis jako vadna karta, u RTX 2080 Ti nic zvlastniho ty karty jsou po 6 letech za hranici zivotnosti.
Zdravím,
Chtěl bych se zeptat. Budu objednávat tuto sestavu, jen mě zajímá zdroj, jestli se vyplatí ten 3.0 ATX co je tady v každém příspěvku, a proč?.
A druhou věcí, chladič který jsem chtěl je nedostupný. Tak sem se chtěl zeptat na podobnou...
Poslední příspěvek
Pokud zakoupíš moderní zdroj, nebudeš muset použít redukce pro přídavné napájení grafiky. V prosklené skříni to nevypadá moc dobře.
No to taky, ale hlavně každej spoj navíc (zde konektor kabelu a propojky) je další potencionální riziko špatnýho...
Zdravím,
složil jsem si nový PC se zdrojem Seasonic Focus GX-850 ATX 3 (2024). Problém je, že hned po zapnutí se ventilátor zdroje roztočí do tý míry, že je to zdaleka nejhlučnější komponenta. A to jen, když jsem v BIOSu.
Použitý komponenty mají...
Poslední příspěvek
Vypadá to, že to je opravdu vlastnost. Koupil jsem Corsair RM850X a je pěkně ticho. Díky za rady.