Tak mezi mé oblíbené žánry patří rock (U2, Red Hot Chilli Peppers).
Co jsem se tak díval do složky s hudbou, mám tady směsici různých žánrů. Většinou rock a metal. Abych pravdu řekl, kromě U2 a RHChP nemám žádnou jinou oblíbenou kapelu. Poslouchám písničky, které se mi líbí a nezajímá mě od koho jsou.
Zběžně jsem četl i předešlou diskuzi a říkám: Hip Hop jako muzika mi nevadí. Vadí mi spíš někteří z těch, jež jej provozují. Tzn. s kalhotami s rozkrokem až na zem, hromadou řetězů kolem krku (popravdě si lidé, kteří tyto řetězy nosí, zaslouží náš respekt. Unést 50 kilo železa to není jen tak) a krabičkou gelu na hlavě.
Co máte rádi za muziku? Vyřešeno
- Iron
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Co máte rádi za muziku?
Naposledy upravil(a) Iron dne 08 dub 2008 06:29, celkem upraveno 1 x.
Ted uz se ani ja neudrzim uz sem sice psal co posloucham ale po precteni poslednich prispevku krome toho uplne posledniho od IRONa mi prijdete jako obycejny prasata a hulvati... Psat ze je neco spatny jenom protoze poslouchate neco jinyho je podle mne navrat k prepubertalni mentalite (př. muj tata meri dva metry a 100 kilo! To muj tata meri 2 kilometry a 1000 kilo). Asi bych vas nemel hazet do jednoho pytle hlavne mne pobouril clovek co na konec zpravy napsal ANTI-DISCO LEAGUE ubohe...
S pozdravem Samozvany Kral FrostWork 1. receny dokonaly!
Intel Pentium 4 CPU 1600, 256MB RAM, RADEON 7000 SERIES. Komp starej X let stal 70000,--Kc ted po nem ani pes nestekne
Intel Pentium 4 CPU 1600, 256MB RAM, RADEON 7000 SERIES. Komp starej X let stal 70000,--Kc ted po nem ani pes nestekne

- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
My jsme my-generace metalová,nesmysly a fráze nějak nudí nás (ARAKAIN - Thrash the trash). Takže toť moje krevní skupina.Metal 80-90 léta.MANOWAR,IRON MAIDEN,METALLICA a spol.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
pánové a dámy,hudba by měla být radost,pohoda a způsob jak najít mír mezi národy a rasamy.
jestli toto nehodláte ctít a rozdmýchávat nesnášenlivost,tak toto ótéčko ZAMKNU !
jestli toto nehodláte ctít a rozdmýchávat nesnášenlivost,tak toto ótéčko ZAMKNU !
- Z klasiky se mi líbí téměř všechno, vyjma raného klasicismu a raného romantismu.
- Z tzv. populární hudby(*) mám nejradši artrock 70. let, jako King Crimson, Yes, Genesis (po roce 80 se mi od Genesis nelíbí ani zbla.)
- Další oblíbené kapely a lidé – např.: Black Sabbath, Black Widow, Cocteau Twins, Dead Can Dance, ELP, Hawkwind, Jethro Tull, Mahavishnu Orchestra, Mahogany Rush, Queen, Rush, Sweet, Paco de Lucia, Al di Meola, John McLaughlin, Jan Garbarek, Keith Jarrett, Didier Lockwood, Jean-Luc Ponty, Sting (první dvě alba + Police), Suzanne Vega, Andreas Vollenweider, Frank Zappa
- Z české a slovenské tvorby zejména: Dagmar Andrtová, Jazz Q, Vladimír Merta, Vladimír Mišík, Oboroh, Plastic People, Pražský výběr, Michal Prokop, Martin Rous (Sluníčko, Šántí, sólový folk), Stromboli, Dežo Ursiny
- Mým vůbec nejoblíbenějším bigbeatovým albem je What If od skupiny Dixie Dregs
Žánry jako techno, rap, hiphop… mi neříkají ani zbla; líbí se mi ještě míň než raný klasicismus nebo dechovka (obé snáším velmi špatně).
Jediný dobrý rap, který jsem slyšel – pravověrní repičové mě za to budou nenávidět

------------
(*) strašný název – co třeba taková „populární hudba“, kterou nikdo neposlouchá – je populární? Anebo „vážná hudba“ – je komická opera vážnou hudbou?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Nějak mi tohle téma uniklo-takže už jste mě předběhli.....každopádně je to takhle-Led Zeppelin, Deep Purple, Judas Priest, Rainbow, Whitesnake, Pink Floyd, Black Sabbath, Uriah Heep, AC/DC, Queen......toť tak nějak vše....nic jiného neexistuje, pořadí ať si každý určí sám ale prostě je to to nej co tenhle svět má.....nějakej Hip-Hop a Techno a podobný psychonesmysli ať si poslouchá kdo chce 
Edit: ale samozřejmě ctím každého názor-je to o vkusu....aby se někdo neurazil

Edit: ale samozřejmě ctím každého názor-je to o vkusu....aby se někdo neurazil

Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Re: Marpo = Zloděj?
Koja píše:Unholy píše:Ja mam rad ticho :)
To nemusí být tak špatný .. jenže je asi problém sehnat místo se 100% tichem..
Nemyslím absolutní :) Bydlím v poměrně zapadlé díře takže stačí vylést s kávou na terasu když je pěkně a příjemného ticha jekopec :)
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost

- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Myloš:pěkné...
no mě sice ještě 30 není ale bude a nepřijdu si nijak retardovanej..a to je hip hop spolu se ska mým nejoblíbenějším hudebním stylem..
(základní vzdělání nemám a technickejch služeb nemakám)

Francek píše:Asi takhle
Metal letí světem, Hip-hop nechte dětem..)
hele tak si to vezměte. znáte někoho kdo nad 30let poslouchá hip-hop, já teda ne.. pokud jo tak to je člověk maximalně ze základnim vzdělánim a prací u technickejch služeb...
no mě sice ještě 30 není ale bude a nepřijdu si nijak retardovanej..a to je hip hop spolu se ska mým nejoblíbenějším hudebním stylem..

E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Moje babička i děda hltají Evu a Vaška . JInak já , vše ,co se mi líbí 

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
jesli vašek s evou tvé babičce dělají dobře,tak prostě dělají dobře a peníze za to utržené jsou dobré 

- Iron
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Psat ze je neco spatny jenom protoze poslouchate neco jinyho je podle mne navrat k prepubertalni mentalite
Jestli Tě něco urazilo tak pardon. Ovšem co jsem se tak díval, nikdo nepsal, že je něco špatné jen proto, že to neposlouchá(tedy jen kromě pár narážek na Landu, ale tomu se nedivím, neboť zpíval rasistické "písničky").
A ber to trochu s nadhledem, nejde brát všechno vážně

- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
vše co má melodii ,neopakuje se tam 100x jedno slovo(na vijímky),jde na to i tančit tedy hudba 70-80 a začátek 90 let od rocku přes disco po jazzpop. ( techno,house , hip-hop naší starší generaci 35+ moc nejede až na vijímky :-) )
oblíbené namátkou:
Black sabath
Alphavile
Bros
Erasure
ABBA
Depeche mode
Police
Bryan Adams
Seal
Pet shop boys
London boys
Sandra
Elton John
ale i J.A.R ,Wohnout,Zagorka,Olympic,Rotrová,atd atd
prostě co má šťávu a nekecá se tam moc
oblíbené namátkou:
Black sabath
Alphavile
Bros
Erasure
ABBA
Depeche mode
Police
Bryan Adams
Seal
Pet shop boys
London boys
Sandra
Elton John
ale i J.A.R ,Wohnout,Zagorka,Olympic,Rotrová,atd atd
prostě co má šťávu a nekecá se tam moc

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 20
- 5580
-
od domitea
Zobrazit poslední příspěvek
16 čer 2025 12:23