Media player 11
Media player 11
CHe zeptat jestli ten media player mužu uplně odinstalovat když ho nepoužívám
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Media player 11
S tím by neměli být problémy-přidat nebo odebrat programy, nebo pomocí CCleaneru.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Já bych se docela bál odinstalovávat věci spjaté s WIN, aby pak někdy v budoucnu něco neřvalo, že mu chybí. Třeba IE nepoužívám, ale bojím se ho vykopat, tak mám jen smazané ikony, takže to na první pohled vypadá, že ho nemám (IE!) 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
já bych se do toho taky moc nepouštěl.je to opravdu součást Winů a ty se nevyplácí odebírat. je to standardní program na otvírání multimádií a pokud by nebyl k dispozici,tak můžou být problémy
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Já s tím mám vlastní zkušenost odebral jsem IE a pak jsem musel reinstalovat systém
takže nedoporučuji!

AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Já ho normálně odinstaloval. Bylo to bez problémů.Ale jak píšete IE7 , tak to bylo v háji, taky jsem musel reinstalovat win.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”