mam načtene pisnicky v pc Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

karelheinz
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

mam načtene pisnicky v pc  Vyřešeno

Příspěvekod karelheinz » 19 dub 2008 10:25

ukazujemi porad ze jeto program ne avi a jine kteri probram to umi revez do normalniho dvd

Reklama
Miragl
Level 1
Level 1
Stav:

Re: mam načtene pisnicky v pc

Příspěvekod Miragl » 19 dub 2008 15:11

jestli se ten člověk ptá, jak vypálit hudbu na DVD, tak třeba NERO.

zao
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 19 dub 2008 19:41

ais chce převést avi do dvd to ale potom nechápu ten nadpis každopádně tady je ten program http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... vxtodvd/?g[hledano]=avi%20to%20dvd&g[oz]=2.0.9
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

karelheinz
nováček
Stav:

Příspěvekod karelheinz » 20 dub 2008 20:10

vdownloader tam je ten problem no psat moc neumim toje pravda ale aspon pomaham jakse da mam pc jen 1rok ale ucim se prominte za hrudky ale kdyz se podepisujete jenom 12 roku tak vtom mate takovy chaoz jak ja dik za radu karel

sondaw
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Žena
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod sondaw » 21 dub 2008 00:07

Pánové, je pravda, že je příspěvek napsaný zmateně a jsou v něm chyby, ale tohoto fóra jsem si vážila především proto, že jsou zde lidé, kteří umí poradit a druhé neshazují ani se jim nevysmívají. Bohužel, na třech stránkách, které jsem zde našla, je pouze jediný příspěvek, který se dotyčnému přímo nesměje (díky Fox8). Nemyslíte, že už by to mohlo stačit a tuto zábavu, která vás není hodná, ukončit? Možná by nebylo tak úplně od věci, kdyby se někteří z vás rozhlédli po svých příspěvcích, někde se to hrubkama jen hemží

Pro Karla Heinze: zkus to prosím ještě jednou, napiš o jaké písničky v počítači se jedná, v jakém jsou formátu a co s nimi chceš udělat

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 21 dub 2008 15:19

Sondaw má tak trochu pravdu. A protože se tazatel zatím neozval, domnívám se, že buďto vyřešení jeho problému není tak akutní, nebo už ho vyřešil jinou cestou, a označuju případ jako vyřešený.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

karelheinz
nováček
Stav:

Příspěvekod karelheinz » 21 dub 2008 17:43

preclik píše:enigma verze 2 asi..zkouší asi kdo se chytne a rozkoduje to

blbost sem realista a ne něaky blb ,kdyz chcu poradit tak nemam kde .tak prominte panove karel

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 22 dub 2008 01:07

karelheinz píše:blbost sem realista a ne něaky blb ,kdyz chcu poradit tak nemam kde .tak prominte panove karel

Dělá-li ti problém písemné vyjadřování, přetlumoč svůj dotaz někomu, kdo ho zformuluje a napíše. Ve větách s normální větnou stavbou, interpunkcí a diakritikou. Srozumitelně.

Tvůj první příspěvek je opravdu velmi zmatený:
ukazujemi porad ze jeto program ne avi a jine kteri probram to umi revez do normalniho dvd
ukazujemi není české slovo; asi myslíš ukazuje mi. Kdo (nebo co) ti ukazuje?
jeto je pasivní tvar středního rodu od slovesa jet. Máš-li na mysli spojení je to, píše se zvlášť
porgram ne avi a jine kteri probram to umi revez do normalniho dvd – tak tady se už docela ztrácím – co je tu podmět a co přísudek?
Pokud se opravdu přemůžu a pokusím se tvůj dotaz přetlumočit do lidštiny, hádám, že otázka měla znít asi takto:
Mám v počítači nějaké soubory; mělo by to být video (avi a podobně), ale místo toho mi to ukazuje, že jde o program. Který program mi takové soubory převede na filmové DVD?
Ale ani takové otázce pořádně nerozumím.
Divíš se pak našim ironickým reakcím?

Takže ještě jednou – ptej se celými větami, používej interpunkci (čárky a tečky za slovy) a diakritiku (čárky a háčky nad písmeny).
Než příspěvek odešleš, pořádně si ho přečti.
Nechceš mi přece tvrdit, že tak, jak se vyjadřuješ tady, píšeš slohová cvičení z českého jazyka, protože to bys nemohl úspěšně absolvovat ani první třídu.
Jestliže jsi disgrafik, neposmívám se ti; pak máš snad ale soudnost a musíš přinejmenším tušit, že tvému písemnému projevu lze těžko porozumět. Takže – pokud nejsi s to písemně sestavit kloudnou větu, požádej někoho, ať to zformuluje za tebe. Ale takhle to opravdu nejde.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 22 dub 2008 16:03

Možná jsme opravdu trochu přestřelili, ale uvědom si, že chyba není jen na naší straně.
karelheinz píše:...no psat moc neumim toje pravda...ucim se prominte za hrudky...

Žádný učený z nebe nespadl, ale tohle je, promiň, k smíchu.Nemyslím to, že se učíš, ale že si hraješ na někoho, kdo to umí.Chápu, že kdyby tě tlačil čas a musel jsi něco nepodstatného rychle napsat, že tam pár překlepů uděláš, ale když píšeš příspěvek o pár větách, tak snad není takový problém to napsat pořádně - byť třeba jen jedním prstem.Navíc je dávno pryč éra starých psacích strojů, kde se hned vše psalo na papír a případná chyba se jen velice těžko retušovala-zde si můžeš zobrazit finální podobu příspěvku a popřípadě ho ještě před odesláním upravit, což jsi ty rozhodně neudělal!
Nechci tě nějak přímo napadat, ale uvědom si, že my u tvého PC nesedíme, a tudíž musíme odhadovat vše pouze podle toho, co napíšeš a z tohoto nešlo pochopit opravdu vůbec nic.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 22 dub 2008 16:52

Domnívám se, že co mělo být řečeno už řečeno bylo. Navíc pokračující diskuze nesměřuje k vyřešení problému a nabývá čím dál tím víc osobní charakter. Proto zámek.
PS. Musel jsem si dát sakra pozor, abych tady neudělal překlep. Snad se mi to podařilo :D

/Já jsem šel ještě dále a smazal jsem všechny více či méně posměšné příspěvky a také ty příspěvky, které už poté nezapadly do kontextu.
/mikel
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”