prosím o pomoc s mým notebookem. Z ničeho nic se po zapnutí začal sekat, nechá mě max. minutu něco dělat, pak se zasekne, nejde nic, musím ručně vypnout. Říkala jsem si, že by to mohlo mít souvislost za 1) s tím, že po zapnutí vyběhne okénko Another instance is running - Nepodařilo se incializovatkonfigurační systém ( Webcompanion), webcompanion, ale nejde odinstalovat, vždycky když se rozjede uninstall se to sekne nebo za 2) mám nainstalovany avast i avg (ano, vím jsem blbá) a to už nějakou dobu, říkám si, že to je na ten počítač moc, nicméně ani jedno z toho nejde odinstalovat, avg remover ani avastclean se sekne když se spustí, nouzový režim nepomáhá, když to chci obnovit do továrka, tak mi to ve třetině řekne, že je problém a že neprovedli žádné změny. Jediné, co jsem ještě nezkusila, bylo dát to do továrního nastavení bez zachování osobních souborů, mám tam dokumenty o které úplně nechci přijít, proto se chci ještě zeptat tu, zda by někdo z Vás chytřejších neměl nějakou radu :) Moc děkuji
Jo a můj notebook je Lenovo IdeaPad a jestli o něm chcete nějaké další info, tak budu potřebovat vědět, kde ho najít