Nové PC
Re: Nové PC
Jo to je ten samý co jsem posílal já. Jen jsem posílal professional verzi w10, jaký je mezi tím vůbec rozdíl? :-O
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Pro uživatele domu, žádný. V počítačových sítích lze Pro verzi připojit do domény.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Já vzal home schválně. Pro má jenom blbosti navíc, víc potencionálních věcí co mi můžou dělat problémy, či dokonce si sem tam vzít nějaký výkon. Navíc pak windows zabírají více místa. Měl jsem práve obě verze, začínal jsem na pro a ted jedu už radši home, jenom zbytečnosti navíc v tom pro, které jsou pro normálního uživatele většinou nevyužitelné. Navíc to jestli to je pro/home nemáš ani nikde ve windows ani při startu napsané, jediný rozdíl je fakt v těch funkcích navíc většinou pro firmy.
Intel i7 9700k - 5 GHz@1.285V + Noctua NH-D15, PALiT GeForce RTX 2080 Super GameRock, Crucial Ballistix 2x8 GB 3866 MHz@1.4V, Gigabyte Z390 Aorus Pro, M.2 NVMe 1TB Transcend MTE220S, Seasonic Focus Plus Gold 750W, Fractal Design Define S(4x140mm fans)
144 Hz QHD 27" - HP 27xq, Roccat Kone Pure Owl Eye, Hyperx Cloud Flight, Trust GXT Cada mechanical
144 Hz QHD 27" - HP 27xq, Roccat Kone Pure Owl Eye, Hyperx Cloud Flight, Trust GXT Cada mechanical
Jediný smysluplný rozdíl by měl být v tom, že Pro verze umožňuje déle odkládat aktualizace, takže se potencionálně vyhneš problémům s ní spojenými. Jinak bych bral tu verzi co je zrovna levnější.
jeste je tam bitlocker, to se taky muze hodit

Ještě dotaz, koukám na aliexpress, jaký led pásek bych připojil k té základovce aby fungoval přes msi mystic light. Máte nějaké doporučení nebo zkušenosti?
Up, nikdo?
https://s.click.aliexpress.com/e/3PP6NCa8 tenhle by mel byt funkcni ne?
Doporučil bych jiný chladič na CPU.
Provozuji IT magazín o smartphonech FreeBit.cz a mám rád Apple.
Co?
sestava už je hotová a chladič tu doporučuje většina lidí

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3196
-