Příspěvekod Sektor » 28 dub 2008 20:14
2 jarod72pm : Nechci se zde nikoho zastávat, nicméně musím konstatovat jednu věc a to tu, že jsou lidé různí. Může ti odporovat úplný blbec, nebo naprostý intelektuál - a to třeba ještě stupidněji, než právě ten blbec. Já ve svém věku 20 let zažil hodně, nicméně zastávám teorii, že pokud člověk bude opravdu chtít, může mě v čemkoliv setřít třeba i v 15 letech ... já začal od 10 , dříve to prakticky nešlo, jelikož nebylo pořádně na čem. Že se někdo neumí chovat může být způsobeno mnoha věcmi a věk může být jedním z mnoha východisk. Jelikož je ale Kein asi o 4 měsíce mladší a co se týče PC to není žádnej "hej počkej" - tak bych prosil vypustit něco na způsob řeči typu "role machrování a dokazování si své inteligence".
Já jsem také hodně agresivní člověk a dokážu vyspamovat nejedno fórum za den - a to kldině desítkami A4 rozumného textu a myslím to smrtelně vážně. Nesnažím se nikomu vnucovat nějakou teorii či své myšlenkové pochody, ale snažím se jen ukázat svět z té stránky, kterou by měli někteří mezi námi alespoň vidět ... a né ji smést ze stolu. Jde totiž o to, že právě MY jsme ti, kteří budou rozhodovat o tom, kam se informační technologie povedou ... my jsme ti, kteří z větší části kupujeme nootebooky kvůli školy, hrajeme hry z důvodu odreagování a kupujeme komponenty už ze svých peněz, a né rodičů ...
Hádat se můžeš s 20 letým člověkem jak chceš ... ale vždy bude mít, do jísté míry, pravdu.
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.