Ahoj nedavno sem mel doma podobnou sestavu co pises ty r3600 a b450 tomahawk, nebylo to stabilni hned od zacatku, nestabilita se lisila podle verze biosu.... po necelym tejdnu sem to vratil. Vazne se to nedalo a MSI podpora psala ze to je proste aktualnima biosama a na novejch “se pracuje a prijdou v ramci tydnu” ... nekde na MSI forum sem o tom zalozil i thread ale krome nazoru “vadnej zdroj, vadna grafika, zkus vypnout erp” se mi kloudny odpovedi nedostalo... chvili to jelo normalne pak se to slitlo, zamrzavalo apod.
Vymenil sem to za i5 a vsechno jede bez problemu i s “vadnym zdrojem, gpu” a ja nevim co vsechno...
Ty novy biosy z b450 asi nebudou uplne optimalni, snad to s b550 bude lepsi az prijde po roce na trh

celkove to proste tipuju na tu nedoladenost platformy, kdy se vyhoda dlouhodoby kompatibility stava tak trochu nevyhoda

Pokud mas cas doporucuju zkusit ruzny biosy a zkusit pozorovat rozdily, MSI ma na usb flashback peknej navod na youtube, podle kteryho mi to vzdycky fungovalo... je nicmene fakt ze obcas flashback vubec nenabehl (asi 1-2x se mi to stalo)