Reprobedny 5.1 k pc
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Reprobedny 5.1 k pc
Tak jsem nakonec koupil ty logitechy x-540 a docela spokojenost
, jen otázku bych měl. Xaverius tu psal, že mp3 půjdou slyšet pouze 2.1 , momentálně si něco pouštím a hraje mi to ve všech. A to BEZ MATRIXU. Můžete mi prosím vysvětlit jak to tedy je? děkuji.

- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zvukovka to asi rozdělí do všech ... Jinak je to chyba v Matriksu
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak sem náhodou procházel vlastnosti zvuku ve win a zjistil, že když snížím hlasitost centru a rearu na minimum, tak až pak hraje mp3 jen na dvou repro(o poznání hlasitěji a s více basy)
jenže to budu muset u filmů pořád nastavovat. Opravdu jste se s tím někdo nesetkal, kdo by mi poradil? Nechce se mi věřit, že je chyba v matrixu hned ze začátku 

-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pánové čtete vůbec předchozí příspěvky? Tipuju, že snad jediný Owner si je přečetl
Jasně, sice jsem rád a děkuji za doporučování, ale pozdě ne? úplně nahoře jsem psal, že už bedny mám koupené, ale že mám problém se zvukem. To, že si Keine a Sektore budete vyměňovat názory, kdo má lepší bedny, kde je má umístěné anebo jaký má sluch, můj problém opravdu nevyřeší.
//Tato reakce neznalým diskuse v tomto topicu, nebude dávat smyslu. To proto, že jsem příspěvky, které byly zcela mimo mísu (off topic), smazal
//Karlos

//Tato reakce neznalým diskuse v tomto topicu, nebude dávat smyslu. To proto, že jsem příspěvky, které byly zcela mimo mísu (off topic), smazal
//Karlos
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”