tak to pomohlo ale jen do doby nez jsem to ulozil v BIOSu, dal jsem vetraky na silent a tu ramku jsem nastavil podle toho co jsme tady resili
Dodatečně přidáno po 4 minutách 26 vteřinách:tak staci jenom vyjet z biosu (i bez ulozeni po cmos) a zase ta klavesnice i mys zmrznou... ale do te doby mys a klavesnice jede..
Dodatečně přidáno po 15 minutách 29 vteřinách:ale dela to jenom kdyz je ten konektor v CPU_FAN .. v CPU_OPT (kde ma byt asi jen pridavny vetrak) to jede bez problemu i po ulozeni, restu nebo jen vyjeti z BIOSu.. nekdo nejake tipy jak tohle vyresit?
Dodatečně přidáno po 18 minutách 21 vteřinách:jeste doplnim ze pokud nevlezu do BIOSU a jen to restnu tak klavesnice funguje.. ale jakmile tam vlezu (neco nastavim nebo ne) a vylezu z nej tak svetylko na klavesnici Num Lock nejde zhasnout a klavesnice nereaguje
Dodatečně přidáno po 24 minutách 30 vteřinách:Michael: Bios jsem aktualizoval na verzi 7704 ..
https://www.asus.com/cz/Motherboards/RO ... _Download/ dal jsem tam WIN 10 a 64 bit verzi
Dodatečně přidáno po 29 minutách 30 vteřinách:zkusim teda preinstalovat ten BIOS