V PC mám zkopírovaná CD.
Pokud ve Windows Media Playeru spustím CD je na pravé straně okna přehrávače zobrazeno podokno seznamu (lze vypnout).
Tam jsou uvedeny skladby z přehrávaného CD.
U dvou CD jsem si všimnul, že vždy u jedné skladby je ještě pomlčka a za ní je uveden interpret (u ostatních CD tam je pouze seznam skladeb).
Zajímá mne proč.
Proč není interpret uveden buď u všech skladeb nebo u žádné.
Opakuji, že CD jsou zkopírovaná z originálního nosiče a informace k němu jsou automaticky stažené z internetu.
Vista - Windows Media Player
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Vista - Windows Media Player
Ono při tom kopírování zřejmě záleží na tom jak to bylo kopírováno, jestli nějakým Image rekorderem jako Image anebo přetahaný třeba v Neru, tam se ty pomocný soubory mohou povolit anebo zakázat.
Nerozumím tomu "stažená z internetu". Originál nosič nepotřebuje nic stahovat. Pokud ty informace stahuješ nyní, tak pokud jsou v knihovně ze které to stahuješ, pak by se teď měli objevovat. Ale ne vždy tam informace jsou, někde jsou opravdu jen informace o několika skladbách, ale ne o celém albu.
Možná by to mohla dělat i nějaká ochrana proti kopírování, kdy se ti informace on-line načtou, ale zkopírovat jít nemusejí.
Nerozumím tomu "stažená z internetu". Originál nosič nepotřebuje nic stahovat. Pokud ty informace stahuješ nyní, tak pokud jsou v knihovně ze které to stahuješ, pak by se teď měli objevovat. Ale ne vždy tam informace jsou, někde jsou opravdu jen informace o několika skladbách, ale ne o celém albu.
Možná by to mohla dělat i nějaká ochrana proti kopírování, kdy se ti informace on-line načtou, ale zkopírovat jít nemusejí.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Třeba teď jsem si vložil do mechaniky CD Depeche Mode - Playing The Angel.
Zobrazí se mi okno s výberem jestli chci CD spustit, zkopírovat ...
Vyberu zkopírovat, otevře se mi WMP a začne kopírování.
Nejdříve se zobrazí prázdné okno na obrázek alba, vedle je uvedeno neznámé album, neznámý interpret ...
Po chvilce kopírování se z internetu automaticky stáhnou informace, obrázek alba, název interpreta, alba, skladeb ...
Samozřejmě můžu jednotlivé informace přizpůsobovat podle svého.
No a právě pak jsem si všimnul u dvou CD, že při přehrávání je v podokně přehrávání, kde je jsou uvedeny názvy skladeb přehrávaného alba, že vždy jen u jedné skladby je uveden název skladby, pomlčka a autor.
Tak mne jen zajímalo, proč ten autor není buď u všech skladeb nebo nikde.
Zřejmě jsou ty informace už takhle uvedeny na samotném CD nebo v databázi na internetu.
Zobrazí se mi okno s výberem jestli chci CD spustit, zkopírovat ...
Vyberu zkopírovat, otevře se mi WMP a začne kopírování.
Nejdříve se zobrazí prázdné okno na obrázek alba, vedle je uvedeno neznámé album, neznámý interpret ...
Po chvilce kopírování se z internetu automaticky stáhnou informace, obrázek alba, název interpreta, alba, skladeb ...
Samozřejmě můžu jednotlivé informace přizpůsobovat podle svého.
No a právě pak jsem si všimnul u dvou CD, že při přehrávání je v podokně přehrávání, kde je jsou uvedeny názvy skladeb přehrávaného alba, že vždy jen u jedné skladby je uveden název skladby, pomlčka a autor.
Tak mne jen zajímalo, proč ten autor není buď u všech skladeb nebo nikde.
Zřejmě jsou ty informace už takhle uvedeny na samotném CD nebo v databázi na internetu.
-
- Pohlaví:
Určitě, vzhledem že ty knihovny běží zadara (co teda vím), tak se o to starají nějací fandové a doplňují to jak to jde.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Máte někdo ponětí kam se ukládají obrázky k deskám stažené z internetu použité v náhledu?
A když album smažu/odstraním z PC, smažou se i ty obrázky nebo zůstanou někde v PC?
A když album smažu/odstraním z PC, smažou se i ty obrázky nebo zůstanou někde v PC?
-
- Pohlaví:
Ukládají se tam kam si před stahováním určíš, v základním nastavení by to mělo být do Obrázků. Pokud to ovšem nestahuješ přes nějaký Player /pokud to nějaký umí/ ten by měl svoje úložiště.
Zadej Hledat a Obrázky, až požadovaný obrázek najdeš, klikni na něj pravou myší a vyber otevřít nadřazenou složku. Stačí ale na obráze naje jenom kurzorem a ta cesta se ukáže.
Zadej Hledat a Obrázky, až požadovaný obrázek najdeš, klikni na něj pravou myší a vyber otevřít nadřazenou složku. Stačí ale na obráze naje jenom kurzorem a ta cesta se ukáže.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
VWware Workstation Player-nelze vytvořit virt.Windows. Příloha(y)
od ski1961 » 26 srp 2024 14:46 » v Programy ke stažení - 6
- 5072
-
od ski1961
Zobrazit poslední příspěvek
26 srp 2024 15:48
-
-
- 0
- 3517
-
od aloe