Win Vista Vyřešeno
Win Vista
poraďte mi prosím jak ve Vistách nastavit aby se mi na Ctrl+ALt+Del zobrazil správce úloh a né úvodní obrazovka,.. + pokud se vám bude chtít tak mi napište typy jak znich co nejvíc odstranit ty grafický vymoženiny.. 

Re: Win Vista
tak nevim nenašel jsem to tam... v Xpčkách to bylo jednoduchý tam bylo změnit typ přihlašování a bylo ale tady je to strašně složitý... nechápu proč to tak vůbec musí být nastavený, přeci je logický že když mám zaneprázdněnej komp a chci ukončit aplikaci tak potřebuju správce uloh hned a né přes nějaký dlouho nabhající zelený menu
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Správce úloh můžete otevřít také stisknutím kombinace kláves CTRL+SHIFT+ESC
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Stačí kliknout pravým tl. na spodní lištu a zvolit Správce úloh.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Re: Win Vista Vyřešeno
Dík ta skratka Ctrl Shift Esc mi pomohla:) ale stejně by mě zajímalo estli to jde někak nastavit na to Ctrl Alt Del 

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”