prosím o radu, snažím se propojit dva routery, tak aby i ve vzdálenější místnosti byl kvalitní signál.
Postupuju dle návodu: "Jak na propojení routerů (router jako switch)", ale i tak se dílo nedaří
1. router TP Link Archer C6
2. router PANWA2204A (vím, je to starý krám, který jsem po letech našel v šuplíku, ale primárně mi nejde o to připojení, ale spíš se naučit něco nového)
Z TP Linku opsány údaje o DHCP i zabezpečení WIFI.
U PANWY řeším více otazníků - zkoušel jsem jak mód "gateway", tak mód "wireless ISP" - nepomohlo.
V okýnku wireless security setup jsem zadal "WPA2 MIXED" , vycházel jsem z toho, že v TP Linku je v nastavení "auto", volba mixed mi přišla jako nejbližší volbě auto

Poslední krok, který jsem v PANWĚ udělal bylo zablokování DHCP a nastavení IP adresy, v TP Linku 192.168.0.100 , PANWA 192.168.0.99. Po uložení tohoto nastavení se už do rozhraní nedostanu. Vím, že je to kvůli zablokovanému DHCP, zkoušel jsem tedy PANWU a TP Link propojit kabelem mezi vstupy LAN - LAN, ale ani po té se do rozhraní PANWY (192.168.1.254) nepodívám. Pomůže až reset PANWY a můžu nastavovat znova

Je možný, že motám víc chyb dohromady, ale rád bych tomu přišel na kloub, tak kdyby mě někdo mohl nasměrovat budu moc rád, předem díky!